По-бързо, по-ефективно

По-бързо, по-ефективно

По-бързо, по-ефективно

Времето, необходимо за зареждане на вашия сайт, е фактор за SEO класиране и като такъв трябва да направите всичко възможно, за да подобрите скоростта на зареждане на страницата и да оптимизирате ефективността на сайта.

С непрекъснато нарастващия набор от добавки, видеоклипове и изображения, това може да се окаже трудна задача, но си струва да отделите време, за да оцените времето за зареждане на страницата си и да проучите какво може да се направи за подобряване на производителността, пише socialmediatoday.com

Как можете да направите това? Първо, трябва да стартирате уебсайта си чрез инструмента на Google Pagespeed Insights, за да получите представа къде се намирате и какво може да се подобри.

Искате ли да сте в крак с най-новите новини и анализи за смесени магазини? Вземете C-Store Dive, безплатния бюлетин, който информира лидерите в индустрията за най-новите новини, анализи и прозрения.

След това можете да разгледате тези съвети от екипа на SEMRush, които са по-технически и изискват помощ от разработчици. Но може да помогнат за значително подобряване на ефективността на вашия уебсайт.

За повече подробности разгледайте инфографиката. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ