Без вода на места в София в понеделник и вторник

Без вода на места в София в понеделник и вторник

Без вода на места в София в понеделник и вторник

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 и 9 февруари (понеделник и вторник), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 8 февруари (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателни кранове на бул. „Патриарх Евтимий" в столичния център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бул. „Патриарх Евтимий", ул. „Христо Ботев", ул. „Парчевич" и бул. „Витоша". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Патриарх Евтимий", ъгъла с ул. „Княз Борис I" .

Освен това в понеделник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Арсеналски" в жк. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по бул. „Арсеналски", от ул. „Богатица", до ул. „Милевска планина". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Арсеналски №91".

Поради диагностика на уличен водопровод на ул. „Ангел Каралийчев" в кв. „Витоша" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа в района по ул. „Ангел Каралийчев", от ул. „Емануил Попдимитров" до ул. „Никола Недев", ул. „Никола Недев" №2, №4, №1-3. 

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Павел Красов" от ул. „Шиндра" до бул. „Цариградско шосе", по ул. „Ханчето" от ул. „Борис Ковачев" до ул. „Павел Красов", по ул. „Гродно" от ул. „Павел Красов" до ул. „Роса", бул. „Цариградско шосе" № 343. 

Във вторник (9 февруари), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ген. Данаил Николаев“ в центъра на София се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Петра“ от бул. „Ген. Данаил Николаев“ до ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петра“№17.

На 9 февруари, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Обиколна“ в ж.к. „Дружба“2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. №519, по ул. „Обиколна“ от №9 до №32 и бул. „Цариградско шосе“ №319. 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на пред бл. 519.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, трябва да почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във вторник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боговец“ в ж.к. „Лагера“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Боговец“ бл. 1 от вх. 1 до вх. 6.

Заради реконструкция на уличен водопровод във вилна зона „Лозето“ с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във Вилна зона „Лозето“, на ул. „Патриарх Герман“ №25, №1А. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Тричкова могила“ във вилна зона „Киноцентър“ III част се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Тричкова могила“, от ул. „Тричкова могила“, до ул. „Голяма могила“ и ул. „Свети Сава“. 

При подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивайло“ с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на ул. „Мичур“, ул. „Хайдутин“, ул. „Росна китка“, ул. „Еделвайс“ и ул. „Васил Левски“. 

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода” АД на номер 0700 12121.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ