Детска градина по световни стандарти

Детска градина по световни стандарти

Детска градина по световни стандарти

Новият АВС детски център, веригата детски градини без аналог в България, е на ул. „Лагадина“ 8 в Драгалевци. Тя отвори врати неотдавна и прилага най-високи световни стандарти и собствено ноу-хау в обучението и възпитанието на децата. Целият процес е на английски и се води от висококвалифицирани преподаватели. Екипът не само се грижи за своите възпитаници, но и успява да развие талантите на всяко дете.

Учебните стаи са обзаведени според най-високите стандарти в областта на предучилищното образование.

Има и много простор за библиотека, кабинет по езици, столова и игротека. АВС е обезопасен отвътре и отвън по всички изисквания за максимална безопасност.
Зимата е красив сезон и дава възможност децата да прекарват много време в прекрасния слънчев двор, оборудван с много и разнообразни уреди за игра, изработени от чисто дърво според всички ергономични стандарти. Има много място и за Снежко с морковче вместо носле.

Дворът е разделен на сектори според възрастта на децата  и дава възможност за всевъзможни активности. Новият дом на Центъра дава възможност на децата и от другите две локации на веригата Детски Центрове АВС да посещават Драгалевци и да прекарват прекрасни часове на чист въздух и слънце в игри и забавления.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ