Уволниха служител, оставил гневна бележка до закъсняващия си мениджър

Уволниха служител, оставил гневна бележка до закъсняващия си мениджър

Има моменти, когато просто ни идва до гуша. Така станало и с един мъж от Мичиган, САЩ, който оставил на шефката си бележка, в която описал точно какво му е на сърцето.

Джо Блум работил три години в компанията BP в Ийст Таун, но този вторник най-сетне му прикипяло, съобщава Си Ен Ен. Той помолил мениджъра си да не поема повече третата смяна, но тя го принудила да продължи да се труди по цяла нощ. В същото време шефката или закъснявала всеки ден, или не си правела труда да идва въобще.

„Писна ми”, разказва той. „Омръзна ми тази непрофесионална атмосфера, в която началникът ми постоянно закъснява, а всички проблеми се струпват на мой гръб.”

Затова Джо залепил на вратата бележка, заключил и се прибрал у дома.

В бележката пишело: „Здравей, шефе. Научи се да идваш навреме или поне споменавай, когато ще закъснееш. Един час без обаждане е неприемлив. Както виждаш, вратите са заключени, а аз се прибрах у дома. Уволни ме, ако трябва, но разбери, че се махнах заради твоята немарливост.”

Бележката била предназначена само за очите на мениджъра, но щом снимката се появи в интернет, популярността на случая нарасна лавинообразно. „Знам, че това е прозвучало познато на много недоволни, зле платени служители, които винаги отнасят калая”, казва Джо.

Той, разбира се, е бил уволнен. Неговата шефка призна, че е закъснявала, но твърди, че той не й се е обадил, преди да напусне магазина.

Сега Джо си търси нова работа. „Надявам се, че с всичката публичност, която получих, ще намеря нещо ново. Ще се радвам да работя на друго място – надявам се, където плащат по-добре”, казва служителят. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ