Тръмп обави старта на кампанията на ДеСантис за неуспешен

Тръмп обави старта на кампанията на ДеСантис за неуспешен

Тръмп обави старта на кампанията на ДеСантис за неуспешен

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, който обяви участието си в президентската надпревара, е имал неуспешен старт на предизборната кампания. „Мисля, че той имаше тежък старт“, каза Тръмп пред NewsNation, коментирайки стартирането на кампанията ДеСантис.

Според бившия президент на САЩ резултатите му в предизборните социологически проучвания са добри, въпреки решението на ДеСантис да участва в първичните избори на Републиканската партия на САЩ.

„Всички социологически проучвания показват, че имам много добри резултати“, каза Тръмп. По-рано в социалните медии Тръмп нарече обявяването на кампанията на ДеСантис "катастрофа".

Американските медии отбелязват, че по време на предаването с участието на ДеСантис в Twitter е имало технически проблеми. Освен Тръмп и ДеСантис, няколко души вече обявиха намерението си да се състезават за републиканската президентска номинация, включително сенатор републиканец Тим Скот от Южна Каролина, бившият посланик на САЩ в ООН Ники Хейли и бившият губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ