"Синя София" издигна Вили Лилков за кандидат за кмет на столицата

Синя София издигна Вили Лилков за кандидат за кмет на столицата

"Синя София" издигна Вили Лилков за кандидат за кмет на столицата

Коалиция "Синя София" издигна Вили Лилков за кандидат за кмет на столицата. Според коалицията с тази номинация се поставя началото на дясна политическа алтернатива за явяването на местните избори в столицата. "Синя София" ще представи пълна листа за общински съветници, както и кметове за всички столични райони. 

"Поставяме началото на изграждане на дясна политическа алтернатива за явяване на местните избори в София. Влизаме в разговори с десни политически партии, с граждани, за създаване на коалицията "Синя София", с която ще се регистрираме на предстоящите избори. Ще представим кандидатури за София и населените места около София. В началото на септември ще представим и нашата програма за управление на столицата", заяви на пресконференция в БТА Вили Лилков. 

Във визията си Вили Лилков вижда София като град, който гарантира сигурност, без клиентелизъм, отворен за иновации, град на зеленината, ценящ археологията и архитектурата си.

"Целите на "Синя София" са Вили Лилков да бъде следващият кмет на София, партията да има силна политическа група в Общинския съвет, да издигнем силни кандидатури за районни кметове", каза Петър Москов, председател на партия КОД, която застава зад номинацията на Вили Лилков. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ