Германците губят вяра в Шумахер

Германците губят вяра в Шумахер

Германците губят вяра в Шумахер

Казват, че никой не е пророк удома. Доскоро това не важеше за Михаел Шумахер. Легендата на Формула 1 бе звезда в родината си. Сега обаче бяха публикувани резултати от анкета в Германия, според която 63.3%  смятат, че завръщането на Шумахер в състезанието е грешка.

До момента феновете му се оказват прави. Всеки следващ старт се превръща в изпитание за легедарния немски пилот . Безусловната подкрепа на запалянковците започна да се изчерпва с всеки посредствен резултат на пистата.

Последните лоши новини са свързани с продажбата на билети за състезанието на „Хокенхайм” през юли. Според организаторите все още има твърде много свободни места на трибуните въпреки завръщането на Шумахер и участието на още петима местни пилоти. В тревогата си те предвиждат, че дори има риск зрителите на старта за Голямата награда на Германия във Формула 1 да са по-малко, отколкото при последното домакинство през 2008 г.

Директорът на трасето Георг Сейлер смята, че това се дължи на слабата форма на Шумахер. "Надяваме се Михаел да започне да печели състезания. Тогава заедно с останалите петима германски пилоти на стартовата решетка може да напълним трибуните край пистата. При всяко друго развитие това би било непостижимо," заяви Сейлер пред агенция СИД.

„МениджърНюз ” припомня, че германецът заема едва десето място във временното класиране след четири старта и губи единоборството със съотборника си в "Мерцедес" Нико Розберг.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ