„Животът на бъдещето“ - един впечатляващ филм на Microsoft

От използването на холограми в работата и ежедневието до очила за подводно гмуркане с добавена реалност и информационни гривни за общуване - технологиите ще променят живота на бъдещите поколения по страхотен начин. Това показва този нов филм на Microsoft, публикуван в YouTube.

Видеото представя визия за една реалност, изпълнена с футуризъм, в която учените не работят с хартия, а само с електронни устройства, тънки до милиметри и много красиви. Навсякъде има свръхбърз интернет, а разговорите в реално време могат да се провеждат чрез излъчване върху екрани - стени, на които човекът, седнал отсреща, се вижда в реални размери. И интернет ще бъде навсякъде и никъде. 

Как инженерните технологии могат да трансформират начина, по който вършим работата си в следващите 5-10 години? Това е темата на филма, поясняват от Microsoft и допълват, че показаното е напълно възможно чрез използването на големи обеми от данни и компютърни анализи. 

Ако технологиите придадат такава красота и добавена стойност на човешката реалност и науката, нямаме търпение да доживеем това бъдеще. Вижте. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ