Huawei чупи орехи с новия си смартфон във видео тест

Huawei чупи орехи с новия си смартфон във видео тест

Huawei чупи орехи с новия си смартфон във видео тест

По необичаен начин беше демонстрирана здравината на дисплея на новия флагмански смартфон на Huawei - Mate 50 Pro. По време на визуален тест, представителка на компанията счупи три ореха с екрана на телефона, съобщава порталът MyDrivers.

Дисплеят остана напълно невредим. Още по време на представянето на линията Mate 50 в началото на септември от компанията подчертаха, че водещите модели са оборудвани със закалено стъкло Huawei Kunlun Glass. Отделно беше отбелязано, че това е първото стъкло, използвано в смартфони, което получи петзвезден сертификат от SGS за устойчивост на падане.

В допълнение към ултраустойчивото защитно стъкло, Huawei Mate 50 Pro има защита срещу вода и прах по стандарт IP68, благодарение на което смартфонът може да остане невредим при потяпане на дълбочина до шест метра за до 30 минути.

Смартфонът е оборудван с 6,74-инчов OLED екран с поддръжка на 120Hz честота на опресняване. За производителността в новия продукт отговаря чипсетът Snapdragon 8+ Gen1 в специална 4G модификация.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ