Purecode - едно събитие за функционално програмиране

Purecode - едно събитие за функционално програмиране

Purecode - едно събитие за функционално програмиране

Сблъсквали ли сте се с изискванията към дадено софтуерно решение и гаранциите, които кодът ви дава, че отговаря точно на тези изисквания?

Искате ли да поговорим за това как Алгебричните типове могат да ви помогнат при изграждането на критични за вашия бизнес приложения, или как да изберете по-подходящи абстракции за прихващане на грешки и много други техники и инструменти, които могат да помогнат в ежедневната ни работа като програмисти?

Събитието purecode –  Functional Programming Talks, което ще се проведе на 23 март в София, Еvent Center Sopharma, ще предложи няколко лекции с фокус върху различните функционални програмни езици - Elixir, Erlang, Haskell и Kotlin, съобщават организаторите от Quanterall. Сред темите, които ще бъдат разгледани, са: как функциите могат да помогнат да се разрешат често срещани проблеми, как да се внедри peer blockchain възел в Erlang и защо Elixir е идеален за поточно предаване на данни, едновременни връзки и актуализации и паралелни изчисления.

На сцената ще излязат осем лектори от България, Швеция и Англия с дългогодишна експертиза във функционалното програмиране, за да споделят добри практики и опит. Те са отворени за дискусия и ще очакват въпроси и предложения от публиката.

Събитието е насочено към програмисти, които използват или имат интерес към функционалното програмиране. Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация. Желаещите да присъстват, могат да се регистрират тук.

След събитието е предвидена и нетуъркинг сесия с участието на гостите и лекторите.

Повече за лекторите и програмата вижте на www.purecode.tech.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ