Как да разберем дали биха ни одобрили за бърз кредит

 Как да разберем дали биха ни одобрили за бърз кредит

Как да разберем дали биха ни одобрили за бърз кредит

Ако ни се наложи да купим лек автомобил или да направим ремонт на дома си, а нямаме необходимата сума, се налага да потърсим заем. Практиката е показала, че вземането на пари от приятели и роднини не е добро решение, защото при забавяне има опасност да си развалим отношенията за дълъг период. От друга страна, банковите заеми се отпускат трудно, а процедурата може да бъде доста бавна. 

Онлайн лесно бихме открили небанкови кредити със сигурно одобрение, които са по-познати като бързи. В момента това са най-популярните заеми и много хора се възползват от тях, когато им трябват спешно пари. Случва се по някаква причина месечните разходи да са по-високи и тогава е удачно да прибегнем към подобен вид бърз кредит.

Как да изберем коректна небанкова финансова институция

Има доста фирми, които предлагат бързи заеми, но за да изберем подходящия партньор, е хубаво да направим предварително проучване. Това би ни отнело много малко от свободното време, като накрая ще бъдем спокойни, че дружеството е сигурно и коректно. Лесно е да проверим информацията в регистъра на БНБ. Много показателно в случая е, как изглежда уебсайта на съответната фирма. Добре описаната и подробна информация говори добре за тях. 

Колкото по-обстойно са разяснени различните условия и изисквания, толкова по-голямо доверие можем да имаме. Ако досега не ни се е налагало да търсим бърз кредит, едва ли познаваме много от фирмите на пазара. Има обаче такива с вече изградена добра репутация, казват от Кеш Кредит. Подобни небанкови финансови институции предлагат различни нови продукти с добри условия и лесно одобрение.

Какви са критериите, за да получим бърз кредит

Нормално е да се тревожим, дали ще ни отпуснат нужните пари, след като сме наясно, колко трудно става това в банките. Там изискванията за одобрение са много и процедурата е тромава. При дружествата, които предлагат бързи кредити, одобрението става въз основа на следните критерии:

  • не е необходимо да се представя трудов договор или трудов стаж – това е много удобно за всеки, който се нуждае от допълнителни финанси на момента, защото не трябва да доказва доходи.
  • липса на задлъжнялост – кандидатите подлежат на проверка в ЦКР. Нормално е да се направи такава справка, за да се гарантира коректността на кредитоискателя и да получи одобрение;
  • представяне на лична карта – трябва да бъдем български граждани с навършени 18 години;
  • изготвя се личен профил – по този начин получаваме индивидуално решение на базата на личните си финансови възможности.

Условията са изключително ясни и опростени, допълват от Cash Credit. Одобрение се получава за невероятните шест минути. 

Cash Credit

Как да кандидатстваме за бърз кредит 

Имаме възможност да посетим офис на съответната компания, но голяма част от потребителите предпочитат онлайн формата. Днес кандидатстването за бърз кредит е лесно, благодарение на интернет. Така не губим от времето си и получаваме отговор веднага. За да се случи това, има няколко основни стъпки:

  • създаване на профил и регистрация – това става чрез попълване на кратки данни, след което винаги можем да следим информацията във вече създадения профил;
  • избираме конкретна сума – на базата на това какви пари са ни нужни в момента, решаваме какъв заем да поискаме;
  • попълваме форма за кандидатстване – това ще помогне да разберем кой от предлаганите продукти е най-добър в нашия случай;
  • сами коригираме срока за погасяване на заема – това може да се случи в зависимост от нашите предпочитания и възможности;
  • попълваме личните си данни – тук определяме, как ще получим заема в брой или по банков път;
  • прикачваме файл с копие на личната си карта – за да бъдат разгледани и одобрени документите, това е задължително.

Като следваме посочените изисквания ще имаме отговор в рамките на шест минути. Процедурата и условията са прости и ясни, така че да бъдат разбрани от всеки. В случай че по някаква причина не сме одобрени, дружеството може да ни направи по-подходяща оферта, която да приемем.

Защо да изберем бърз кредит

Това е заем, който бихме получили на момента при спешна нужда от пари. Ситуациите могат да бъдат най-различни. Най-честите са свързани с месечните сметки, спешен ремонт на автомобила, здравословен проблем, абитуриентски бал или нещо друго. Заемът ще ни помогне да се справим финансово до получаване на заплатата си. Няма защо да се тревожим и да искаме от близки и познати пари. 

Чрез този финансов продукт ще заемем малка сума с кратък срок за връщане, като има прибавена и лихва. Тъй като кандидатстването и одобрението са с много опростени условия, не губим време и ще получим бързия кредит възможно най-скоро. Сумата тук е в диапазона между 100 и 2000 лв. Ако обслужваме коректно задълженията си има шанс да вземем и по-висока сума, която стига до 4 000 лв. С помощта на отпуснатите средства, ще реализираме текущите си планове. Този вид заем носи спокойствие и е перфектното решение за всяко семейство.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ