Ново място за нови вкусови изкушения

Ресторантът разполага с пространство за частни събития, ВИП зала, бар и две нива в основната зала
Изкушение в сърцето на столицата
менюто на ADOR е изключително разнообразно и готово да задоволи сетивата на всеки.
Дори и десертите тук са произведение на изкуството
Специални предложения за почитателите на уникалния опушен вкус от барбекюто на дървени въглища Josper
ADOR бързо се превърна в мястото, което всеки иска да посети и за което всеки говори

InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR, добавяйки ново измерение към лукса чрез своя интериорен дизайн, ниво на обслужване и кухня.

Независимо дали става въпрос за Black Angus от Австралия или Wagyu Beef от Япония, в него може да се опита уникалния опушен вкус от барбекюто на дървени въглища - Josper.

Ако не си падате по стековете, менюто на ADOR е изключително разнообразно и готово да задоволи сетивата на всеки. В него ще откриете невероятна комбинация от любимите на всички класически ястия, приготвени по иновативен и оригинален начин, включително риба и морски дарове на Josper, вегетариански изкушения и елегантни десерти.

Ресторантът разполага с пространство за частни събития, ВИП зала, бар и две нива в основната зала. Ястията на ADOR са произведение на изкуството, което всеки копнее да опита. ADOR се превърна в мястото, което всеки иска да посети, за което всеки говори и вдъхновява новите срещи и неповторими усещания.

Освен уникалните кулинарни изживявания, тук ви очаква изискана музика на живо, както и тематични и ексклузивни събития, най-актуалните, от които са шикозните брънчове, предлагащи богата и разнообразна гама от деликатеси. Те ще се провеждат всеки месец и ще променят тематиката си, за още по-вълнуващо преживяване.

Ресторантът работи за закуска, обяд и вечеря от 06:30 ч. до 01:00 ч. и е готов да задоволи и най-претенциозния вкус. Новото гастрономическо изкушение се намира в сърцето на столицата и предлага уникална гледка към храм-паметника "Св. Александър Невски".

За повече информация и резервации посетете сайта на ресторант ADOR

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ