Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 ноември

Първият ден от новата седмица носи силни послания и насоки за посоката през целия лунен месец. На 13 ноември е Новолунието в знака Скорпион - силно, ярко, определящо и носещо информацията на промяната. Процесите, започнали в дните около новолунието са важни и значими. Всяко новолуние отваря врата към новите възможности. Това Новолуние носи много предизвикателства, напрежение и неочаквани ситуации. Необходимостта от избор на нова, градивна посока е силно наложителна. Трансформацията е в посока градивност, а не разрушение, гняв, агресия и доминиране. Това Новолуние слага край на един двегодишен период в определени житейски сфери при фиксираните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Краят е съпроводен от ново начало и полагане на стабилна основа. Поради силните разрушителни аспекти, с които е белязан моментът на Новолунието в Скорпион е необходима предпазливост, точно знание, ясна мисъл и добре преценени действия.

Водещите теми през седмицата са  свързани с преструктуриране на дейността, акцент са взаимоотношения с авторитети и властимащи личности, държавна администрация, обучения и планове свързани с по-далечни перспективи. Борбата за власт, доминиране, контрол е силна, изискваща радикални преобразования. Няма да липсват и неочаквани ситуации, които ще напомнят за необходимостта от нестандартни, прогресивни решения.

Следващите две седмица са подходящи за стартиране на нови проекти, дейности, партньорства. Дните до края на месеца са подходящи за нов старт, декември е наситен с празници, а в деня на Новолунието в Стрелец - 12 декември, Меркурий ще бъде стационарен и се готви за смяна на посоката, а от 14 декември ще бъде ретрограден. Новолунието в Стрелец няма да бъде подходящо за стартиране на нови начинания.

ОВЕН

Новолунието в  Скорпион и вашите действия ще определят хода на събитията в живота ви до края на годината, а при някои и в следващите две години. В първите дни от седмицата все още ще бъдете на вълна приключване и финализиране на процеси от по-ранен етап. Опасността от конфликти и през тази седмица е висока поради съвпада на Слънцето и Марс в знака Скорпион. Най-засегнати ще бъдат родените във втората декада на знака. Тази конфликтност може да бъде най-ярко изразена във взаимоотношенията ви с вашите партньори.  Съществуват предпоставки за поставяне край на взаимоотношения, които са изчерпали своята форма. Бъдете наясно какво искате, от какво е необходимо да се освободите и какво да запазите. Насочете вниманието си към задълбочаване и развиване на тези партньорства, които са се доказали с времето. Периодът до края на ноември е благоприятен да се насочите към създаване на нови партньорства в личен или делови план. През тази седмица бъдете внимателни във финансовите операции и инвестиции. Избягвайте рисковете и предложенията, свързани с бързи и лесни печалби. Взаимодействието с чужденци ще ви донесе нови възможности. Разведряване на обстановката и подобряване на настроението чрез пътуване в чужбина или планове за пътешествия.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Скорпион е във вашия знак на опозиция. То ще внесе съществени промени и обрати в живота ви. От миналата година напрежението около вас е повишено. До голяма степен събитията, които ще се активират през седмицата, ще бъдат свързани с вашите партньори лични и делови. Това е периодът, когато се налага да вземете под внимание мнението на отсрещната страна, но е и времето, когато можете да обновите връзките си или да сложите край на съществуващи взаимоотношения. Конфликтността и през тази седмица е повишена. Юпитер, планетата на късмета е в знака Телец, от средата на миналата година увереността ви е повишена, егото взима превес над здравия разум. Добре преценете ситуацията преди да вземете прибързани решения. Възможните варианти, които се активират в живота на отделните представители на вашия знак са различни и зависят до голяма степен от вашето лично отношение или желание за промяна. Във всички случаи, вътрешната ви неудовлетвореност или благодарност ще насочи действията ви към нещо ново. Ако сте готови да поставите ново начало в живота си, дните до края на ноември са подходящи. Телецът трудно предприема промени в живота си, повишената конфликтност на този етап може да бъде катализатор.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте от знаците, при които Новолунието в Скорпион пряко засяга работата и производствените процеси. Седмицата е силна за поставяне на ново начало в областта на работата, ново начало в начина ви на живот, грижа към вас самите и здравето ви. Мнозина от вас имат възможност да започнат нещо ново, свързано с  основните ви цели, разширяване на дейността, кариерно или социално развитие. Ако имате удовлетворяваща ви работа е възможно да внесете промяна и разширяване на дейността чрез ползотворно партньорство. Периодът е благоприятен да затвърдите своите позиции, да бъдете активни, иновативни, прогресивни.  Избягвайте конфликтите. Бъдете толерантни, настроени към преговори, ако искате да постигнете по-добро взаимодействие или резултати. Сега е моментът, когато можете чрез правилните действия и разум да се превърнете в лидери. Процеси, които са били в застой, получават мощно развитие. Започнете нов начин на живот, погрижете се по-добре за себе си и здравето си. Една част от вас ще насочат вниманието си към своите партньори или към създаването на нови партньорства. Съществуват възможности свързани със съвместни пътешествия в чужбина.

РАК

Седмица на активно действие и ново начало. Новолунието в Скорпион ви предоставя едни от най-добрите шансове. Имате чудесната възможност да трансформирате живота си въ важни житейски теми: любов, романтика, деца, творчество, самостоятелна дейност, бизнес.  Това Новолуние е изключително важно за собствениците на самостоятелен бизнес или тези, които искат да започнат самостоятелна дейност. Новолунието в Скорпион  ще активира вашите воля и решителност, ще ви направи по-смели и готови да направите крачката напред.  Възможно е към вас да се завърнат предложения от минал период или да дойде нещо напълно ново.  Събитията, които бяха блокирани до настоящия момент или се движеха бавно сега очакват окончателно довършване. Удовлетворение от положени досега усилия или нови възможности, изненади от любите ви хора ще бъдат повод за добро настроение през седмицата. Разходите могат да бъдат повишени поради нови инвестиции свързани с вашия бизнес, деца, любими хора. Погрижете се по-добре за себе си, моментът е чудесен да започнете нова форма на физическа активност или обучение, което ще ви обогати и зареди положително.

ЛЪВ

Новолунието в Скорпион е сложно за вас, но в същото време ви дава нови възможности и шансове. Вие сами ще изберете посоката. Напрежението през последните две години при вас е свързано с вашите партньорски взаимоотношения, семейство и работа. При някои от вас е назрял моментът да сложите край на един 19-годишен период и да поставите ново начало в живота си. Съществува тенденция да започнете нова работа, самостоятелна дейност или практика. Според вашия личен избор можете да поставите ново началото в семейните си взаимоотношения, да трансформирате войнствената обстановка в дома в хармонична среда за живеене. През тази седмица конфликтността е повишена, гневът ви е силен и може да разрушите ценни стабилни структури, взаимоотношения. Пренасочете вниманието си към творчески дейност, обучение, общуване и ценно време посветено на вашите деца. Макар и труден, периодът е благоприятен да направите важна трансформация на вътрешно ниво. Давайте повече любов и внимание към другите, тази любов минава първо през вас. Бъдете великодушни и благодетели, това е истинското призвание на Лъва.

ДЕВА

Силна нова седмица, Новолуние в Скорпион, което ви носи много нови възможности и шансове най-вече в областта на информацията. Следващите две седмици, периодът до края на ноември е подходящ да взаимодействате с другите, да си набавите информация, да усвоите ново знание. Ако вече сте го направили и сте готови още през тази седмица в първите дни може да поставите ново начало. Периодът е подходящ за стартиране на нова дейност, подписване на договори, инвестиции, споразумения, отстояване на позиции, но без да предизвиквате конфликти. Силен период за писателите, редакторите, издателите. С лекота можете да осъществите успешни продажби, маркетинг. В същото време е необходимо да бъдете премерени, търпеливи и да не избързвате с решенията. Каква ще бъде линията ви на поведение? Съобразете я с по-далечни перспективи на развитие. Взаимодействайте в максимална степен или насочете вниманието си към промяна на съзнанието, към набавяне на нова информация,  а чрез нея и избор на нова посока за живота ви.  

ВЕЗНИ

Още през тази седмица ще усетите силен импулс и желание да поведете живота си в една нова посока, до която сте достигнали чрез анализ на събитията в живота ви през последните месеци. Ако сте подредили своите основни приоритети можете да предприемете конкретни действия. Новолунието в Скорпион ви предоставя тази чудесна възможност. Ако искате промяна, време е да се задействате - времето за активни действия до края на годината е ограничено в рамките до края на месец ноември. Седмицата е благоприятна за инициативи във финансовата сфера. Можете да подобрите финансовото си състояние чрез нови партньорства или нови източници на доходи. Бъдете креативни и вложете своя потенциал в постигане на основните ви цели. Изчистете или приключете дейности, в които влагате повече, отколкото получавате. В основата на промените и новата посока стоят влагането на собствения ви потенциал и професионални умения във вашата основна дейност. Меркурий в Стрелец ви носи нови идеи, контакти, предложения, а Венера във Везни ви дарява с чар и обаяние. Въздействайте там, където е необходимо.

СКОРПИОН

Вие сте в центъра на събитията. Вашата  воля, решителност и инициатива  са повишени, а това ще бъде вид стимул за активно действие и сериозни преобразования. Седмицата започва с Новолунието в знака Скорпион, силен ден за вас, защото това е вашето Новолуние, от което започвате нов цикъл в живота си. До 15 ноември  приключете с това, което е изпълнило своето предназначение: взаимоотношения, работа, проекти. Насочете вниманието си към това, което е най-важно за вас на този етап. Определете последователните стъпки, които ще предприемете, а от 15 ноември е времето за активни действия - ще вземете важни решения, които ще повлияят и на много други хора. Дипломатичният тон, градивното поведение в отношенията с другите, екипа, колеги, шефове ще ви осигурят по-добри позиции. Ако към вас се връщат ситуации от минал период, то в голяма степен е необходимо да промените своя избор. Бъдете готови да се разделите с личности, с които се движите в различна посока.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица събитията ще се развиват според посоката, която сте задали, но с елемент на нови, неочаквани предложения и възможности. На 13-ти е Новолунието в Скорпион, време за ново начало. В първите дни до средата на седмицата насочете вниманието си към довършване и финализиране на  проекти, ако имате готовност за действие за нещо ново можете да го започнете от 15 ноември. По-добра ситуация за стартиране на нова дейност или проект ще имате през декември, когато е новолунието във вашия знак, но тази година Новолунието в Стрелец се случва на фона на стационарен Меркурий, което е показател за това колко сигурни трябва да бъдете в своя избор. Седмицата поставя акцент върху вашата социална активност или кариера. Въпроси от различно естество очакват вашето решение. На 10тноември Меркурий влиза в знака Стрелец и допълнително обогатява информационният поток, който достига до вас. Периодът е благоприятен за комуникация, бизнес, обучения, промяна във външния вид и начин на изразяване. Говорете по-малко и слушайте повече. Ако вашата сфера на дейност го позволява е възможно да ви предложат ръководна позиция.

КОЗИРОГ

Седмицата започва с Новолуние в знака Скорпион, което насочва вниманието ви към целите, които сте си поставили. Темата за вашата кариера и социално развитие остава водеща. Това Новолуние поставя акцент върху живота ви в бъдеще, избор на цел и посока. Отстояване на собствени позиции в колектив или организация ще бъде основната линия, поставена с Новолунието в Скорпион. През тази седмица можете на база на придобитата житейска опитност да преосмислите живота си, за да  завъртите колелото в нова посока в дните от 15 ноември до края на месеца. Средата ви на взаимодействие се променя, вашият приятелски кръг също. Това е седмицата, в която можете да затвърдите своето място в група, колектив. Да сбъднете своя мечта или да получите награда за вашите усилия от минал период.  Меркурий в Стрелец и Венера във Везни предоставят благоприятен период в живота на тези от вас, които се занимават с изкуство или творчество. Доверете се на интуитивната информация, която получавате. През седмицата агресията е повишена, внимавайте с критичния, негативен тон. Може да утвърдите своето лидерско място в група, колектив.

ВОДОЛЕЙ

Новолунието в Скорпион е важно и определящо за вас. То е силно трансформиращо, а събитията, които се активират с него, ще внесат промени в ежедневието ви. Това Новолуние поставя акцент върху вашата кариера и социално развитие. Ако сте готови, в следващите две седмици имате възможност да започнете нова дейност, работа, проект. Ако работният ви процес го позволява може да получите предложение за ръководна позиция.  В същото време агресивността и конфликтността е повишена. Избягвайте прибързани, импулсивни и гневни реакции. Предпазвайте се от конфликти, пазете гърба си от злонамерени действия. Втората важна тема е свързана с вашето семейно положение, дом, имот, взаимоотношения. Неочаквани ситуации, повишеното напрежение може да внесе разриви и евентуални загуби. Можете да преобърнете всяка сложна ситуация ако използвате своя опит, креативност, изобретателност. Приемете случващото се като втора възможност, чрез която ще преминете собствените си прегради и граници. Поемете отговорност към всяка ситуация свързана с ваши минали решения.

РИБИ

Вие сте знакът, който има възможност от Новолунието в Скорпион да постави едно ново начало в живота си, което ще бъде определящо в следващите две години. Темата, която подчертава Новолунието е свързана с вашите по-далечни цели, перспективи на развитие, образование, пътешествия философия  и духовни обогатявания. Сатурн в Риби вече се движи в директна посока, за родените в началото на знака Риби подготовката на новите отговорности започна още от март месец тази година. Животът ви придобива нова форма, отговорността към вас самите се увеличава. В областта на кариерата получавате нови предложения и подкрепа от страна на вашите шефове. Възползвайте се максимално от енергетиката до края на месец ноември, заявете своите конкретни предложения, заявете себе си, може да получите разбиране, признание и успех. В случай, че се чувствате натоварени с ангажименти от различно естество или сте изгубили посоката, то забавете темпото и оставете събитията да следват своя естествен ход. Положително ще ви се отрази пътуване в чужбина особено ако е съчетано с обучение и обогатяване. Можете да стабилизирате доходите си, да защитите своето или да откриете алтернативни възможности  за печалба или подкрепа.

Успех на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ