Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 декември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 декември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 декември

Започва последната ефективна работна седмица на 2022 г. Тя е наситена с много астрологични събития, които ще зададат тенденциите до 21 януари 2023 г.

На 20 декември Юпитер, планетата на разширението, късмета, идеалите и целите преминава в силния, огнен знак Овен. Той ще остане в знака до 16ти май 2023г.

За огнените представители на зодиака и най-вече за Овена това е период на лидерство, нови начинания, нов път, който се открива пред вас.

На 21 декември Слънцето преминава в знака Козирог и поставя началото на зимата. Денят е силен, изключително важен за материализиране на желание. Нарича се Портал на Боговете, от този ден нататък дните започват да се увеличават макар и незабележимо, но заедно със светлината се увеличават и положителните очаквания, свързани с 2023 г.

Слънцето, основният източник на енергия ще бъде подкрепено от Меркурий и Венера, които също са в знака Козирог. Това ще подейства  „приземяващо“ за някои, а за други ще бъде период на поемане на стабилност, за трети полагане на усилия за задържане на постигнати и завоювани позиции.

Но въпреки празничното настроение не бива да се пренебрегва факта, че на 23 декември е Новолунието в Козирог. Дните до него са подходящи за финализиране на започнатото, енергията е слаба, необходимо е да бъде насочвана в конкретни цели.

Самото Новолуние е силно, значимо. То се случва ден преди Бъдни вечер и Коледа. Всяко новолуние е момент на ново начало. Дните около празниците са подходящи за определяне на целите за следващата година.

ОВЕН

Може да се каже, че късметът е на ваша страна. Голямата щедра планета на разширението Юпитер през тази седмица на 20 декември преминава в знака Овен. В периода до 16 май 2023 г. пред вас се разкриват нови възможности за растеж, успехи и постижения. Важно е да уловите вълната и да се движите в сихрон с енергийния поток. За вас тази последна работна седмица е наситена с положителни събития, като акцентът ще бъде най-вече в областта на работните ви ангажименти и задължения. Дните през тази седмица са подходящи за довършване на започнати дейности или за влагане на усилия в нови начинания след новолунието в Козирог. Новолунието в Козирог допълнително ще активира нови възможности, свързани с работните ви процеси. Възможно е да внесете подобрения, да преструктурирате съществуваща дейност, да подобрите взаимоотношенията си с колеги, шефове, а защо не и да получите желаното повишение. Ефективните дни за нови проекти са до 27 декември. През тази седмица можете да подобрите финансовото си състояние. Към вас могат да дойдат допълнителни награди, бонуси, повече финансови приходи. С правилното поведение и действие можете да завършите годината успешно и да поставите стабилни основи за идващата. Във взаимоотношенията търсете компромисните  решения, това ще се отрази в положителна посока и на вашите финанси. Някои представители на знака ще реализират мечта, свързана с далечно пътешествие.

ТЕЛЕЦ

Вие, земни и трудолюбиви представители на знака през тази седмица можете заслужено да се зарадвате на празничните дни, а дори и да се възнаградите с една по-дълга почивка, а ако условията го позволяват, тя може да бъде до екзотично място. Планетите в Козирог активират вашия дом на образованието, пътешествията, чужбина, целите и разширяването на дейността. Можете да се отпуснете и да се зарадвате на всичко, което пропуснахте през годината, в която бяхте подложени на сериозни промени, при някои внезапни и неочаквани, а за други желани. Започналите промени ще продължат и през 2023 г., но фокусът ще бъде различен. Основен фактор през тази седмица сте самите вие, дайте си почивка, заредете се добре с положителни емоции и настроение. Отделете си лично време и преосмислете какво искате да постигнете през новата година. Набележете основните си цели. Новолунието в Козирог е добър трамплин за вас. Тази седмица е вашата седмица, в която е необходимо да усетите посока. Нови идеи или неочаквана помощ могат да подобрят настроението ви или  да ви послужат като опора. Юпитер, планетата на разширението ще бъде в дома на мистичното, ще ви насочи към натрупването на енергия, мъдрост, за да може след като премине в знака Телец(16-ти май) да бъдете готови за нови успехи и постижения.

БЛИЗНАЦИ

В първите дни от седмицата  довършете  започнати проекти, дейности и отговорности в работен план. Активността ви в професионално отношение е повишена, а с нея и напрежението. През тази седмица внесете баланс, бъдете последователни и разпределете внимателно времето си. Отделете време за себе си, за любимите ви хора, за нещата, които обичате. Внасянето на свежа, въздушна нотка около подготовката за празниците ще ви се отрази добре. Активира се период за получаване на  добри финансови възможности: нови източници на доходи, подобряване на финансовото положение чрез подкрепа от страна на вашите партньори или заслужени награди поради положени усилия в минал период. Ще има приятни изненади от неочаквани места. За да запазите празничното настроение, не отдавайте голяма роля на мнението или различните гледни точки на хората около вас. Новолунието в Козирог ще насочи вниманието ви към задълбочаване и развитие на взаимоотношенията с вашите партньори, общи финанси, подкрепа. Към някои от вас могат да дойдат нови предложения за партньорство. Уловете вълната, Юпитер в Овен преминава в дома на вашите приятели, сбъднатите мечти, идеали. Към вас ще се върнат предложения, приятели, възможности от минал период.

РАК

Последната седмица от годината ще бъде динамична за вас. Недовършени работни проекти изискват последни решения и ангажират в максимална степен вниманието ви. Но има и добра новина. По време на транзита на Юпитер - планетата на щастието, късмета, разширението - в знака Овен ще имате чудесна възможност да развиете бизнеса си, кариерата в позитивна за вас посока. Ще може да заемете по-престижна позиция в колектива, да разширите дейността си или да получите повишение, морална награда. Разбира се, това ще стане със съответни усилия от ваша страна. Вашето влияние ще се увеличава, възможно е активиране на нови позиции на работното ви място. През тази седмица преговаряйте, договаряйте и отстоявайте своята позиция. Новолунието в Козирог, вашият противоположен знак ще насочи вниманието ви към вашите партньори. За да избегнете конфликтите  с тях, отделете им необходимото време, въведете баланс между работа и семейни отговорности. Възможна е  неочаквана ситуация, която може да бъде под формата на подкрепа: физическа или материална, награда, случайни срещи или полезна информация, които ще  бъдат повод за радост или път към успеха ви. Очакват ви много изненади от хората, които ви обичат, а това ще ви създаде празнично  настроение.

ЛЪВ

През тази седмица напрежението, на което бяхте подложени постепенно ще стихва и вие ще можете да се настроите на вълната на празничното настроение. В работен план това е седмицата, в която можете смело да покажете на какво сте способни. Влизате в благоприятен период, в който имате възможността да поставите ново начало в областта на професионалното си развитие, определяне на целите за следващата година, а при някои и за по-дълъг период от време. Динамиката е налице, но тя ще ви подейства положително. След 20 декември ще се радвате на мощната подкрепа на планетата на щастието, Юпитер, който преминава в знака Овен. Плановете ви, свързани с развитието в бъдеще ще се активират в максимална степен. Добър период за разрешаване на съдебни дела от минал период. Експериментирайте, отворете се и приемете новото. Усетете вярната посока и дайте път на това, което ви вдъхновява. Активирайте творческата си сила.

ДЕВА

Вашата популярност през изминаващата година се повиши, а новите  запознанства и контакти се отразиха благотворно на кариерното ви  развитие. Ще приключите годината с много разговори, преговори или договаряния, свързани с основната ви дейност. Докато Слънцето е в знака Козирог се активират важни теми в живота ви: може да поставите началото на своите творчески проекти, да подобрите рекламата си, да разширите бизнеса си. Слънцето в Козирог, подкрепено от Меркурий и Венера  ще постави акцент и върху друга важна тема: вашият любовен живот. За собствениците на бизнес, спортистите, творците това е момент на силно ново начало, което ще дава резултати в следващите години. Разговаряйте, преговаряйте и направлявайте събитията. Бъдете инициативни, Юпитер в Овен ще ви възнагради с допълнителни доходи, придобивки.  Приятна изненада,  предложения или  новини, могат да променят общественото ви положение.

ВЕЗНИ

Важна седмица, в която можете да сложите край на дейности, взаимоотношения, които са изпълнили своето предназначение и да започнете нещо ново. Транзитът на планети в знака Козирог поставя акцент към дома, семейството и отношенията с близките ви. Това е период, който чудесно хармонизира с предстоящите празници. В дните около новолунието могат да се активират ситуации или нерешени въпроси от минал период. Проекти, за които досега не сте имали време, може да бъдат преразгледани  и да им вдъхнете нов живот. Вашите партньори също имат нужда от вниманието и присъствието ви. Юпитер в Овен ще създаде благоприятни предпоставки за подобряване на нарушени взаимоотношения или създаване на нови, както и за получаване на подкрепа от партньорите ви. Създават се добри тенденции за повишаване на вашите доходи. Празничните дни ще бъдат наситени с много домашен уют и споделени мигове с любимите ви хора.

СКОРПИОН

През тази седмица вие можете успешно да насочвате събитията според целите, които сте си поставили. Началото на седмицата е свързано с довършване на работни проекти, които все още се нуждаят от изясняване, водене на разговори, подписване на договори или нова информация. Насочете вниманието си към целите, които желаете да постигнете. Новолунието в Козирог ще ви отвори възможности, свързани с обучение, пътуване, информация, контакти и взаимодействия. През тази седмица се активира силен Юпитериански период, който ще ви осигури добри възможности, свързани с работата ви, положителни промени в начина на живот, подобряване на здравето. Допълнителни материални и морални награди ще повишат градуса на настроението ви в дните преди празниците. Радвате се на топлото и грижовно отношение на вашите близки. А наградите  и поощренията  за минал период са допълнителен бонус. Въпреки положителните предпоставки за добро настроение, добре е да овладявате силната си емоционалност.

СТРЕЛЕЦ

Каква беше за вас 2022г.? Сложна, разнопосочна или успешна? Тази последна работна седмица ви предоставя възможност да направите анализ, за да може да внесете необходимите корекции. За някои от вас седмицата може да бъде вид почивка и награда за интензивната година, а за други това са последни дни за довършване на започнати дейности от изминалия период. В която и от групите да попадате, основният ви въпрос ще бъдат вашите финанси и приоритети, свързани със следващата година. Общата енергия на планетите в знака Козирог ви предоставя чудесни възможности за увеличаване на финансите, но все пак избягвайте финансови рискове, бъдете умерени в покупките на подаръци. Козирогът е пестелив знак, а Стрелецът обича лукса. Отделете време, подредете приоритетите си и мислите си в посока най-вече изясняване на целите за следващата година. Знаете, че за да постигнете успех е необходимо да имате ясна и точна цел.

КОЗИРОГ

През тази седмица родените в първата десетдневка на знака ще усетят положителната вълна. Започва вашият соларен период(след рожденият ви ден). Последна финална работна седмица за годината, приключваща със Слънце в Козирог и Новолуние в Козирог. Краят на годината и релизираните резултати са вид равносметка за това как е преминала 2022-ра за вас. Последните няколко години бяхте подложени на повече изпитания. Побързайте сега! През тази седмица  ще се активира нова енергия, ново начало и възможности пред вас. Изборът е ваш. Може да смените гледната си точка, подхода си или посоката си на движение. Въпреки, че следват множество празнични дни, отговорността ще ви кара да насочите вниманието си към довършване на поети работни ангажименти. За да избегнете напрежението с вашите партньори, постарайте се да намерите баланса между служебните и семейните задължения. Юпитер в Овен ще ви предостави чудесни възможности1 свързани с покупка на имот, разширения и подобрения в дома, увеличаване членовете на семейството. Овенът е знак, който е динамичен и ще ви даде добър старт.

ВОДОЛЕЙ

Вие сте знак, свързан с информацията, технологиите, новото време. От тази седмица с преминаването на Юпитер в Овен информационният поток, който достига до вас ще бъде основен източник, който ще задвижи важни промени в живота ви. Изправени сте пред множество нови идеи и варианти. Ако вече сте избрали посоката си на развитие, през тази седмица проведете необходимите срещи и разговори, а след Новолунието в Козирог можете да започнете новото. Използвайте ефективно импулса за действие, който усещате  в посока реализиране на вашите планове, свързани с бъдещето. Ако все още не сте готови за нов старт, то вложете време за  довършване на това, което сте започнали, анализирайте изминаващият период или се отдайте на почивка. Новолунието в знака Водолей, което е на 21 януари ще бъде по-подкрепящо и положително за вас.

РИБИ

Силна финална седмица за вас. През 2022 г. вашият планетен управител в Юпитер, който все още е в знака Риби, но ще остане в него до 20 декември ви раздаде щедри дарове. Завоювахте по-високи обществени позиции през годината. През тази седмица може да се задействате в посока довършване на започнати проекти и дейности.  Сега е моментът да си поставите високи цели, да разчупите границите на възможното или да се прехвърлите на по-високо ниво в професионалното си развитие. Транзитът на Юпитер в знака Овен ще ви възнагради допълнително за всички усилия и старания от ваша страна. В края на седмицата ще се радвате на заслужена почивка, на приятната компания на любимите ви хора, на вашите приятели  или на  уюта на  семейната среда. Вие сте знак, свързан с мистиката, така че около Коледа очаквайте приятни изненади, сбъдване на мечта!

Весели празници и щастлива Коледа!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ