Bentley има поръчки за 8 месеца напред

Bentley има поръчки за 8 месеца напред

Bentley има поръчки за 8 месеца напред

Bentley Motors обяви, че рестартира производствения си процес в централата на компанията в Крю, Великобритания, като въвежда поетапно увеличаване на капацитета, следвайки подробен план от 250 точки за безопасна работна среда.

1700 служители вече са били инструктирани как се работи по новите правила и от тази седмица започват производството на Bentayga и Mulsanne, а от следващата ще бъде възобновено и това на Continental GT и Flying Spur. От компанията уточняват, че производствените цехове са преработени така, че да осигурят двуметрово разстояние между работниците и еднопосочни пътеки за движение и потоци от движение. Маските за лице вече са задължителни във всички фабрични и офисни зони, а хората, които могат да работят от вкъщи, ще продължат да го правят от разстояние. 

През първите няколко седмици заводът ще работи с намален на 50% капацитет, като за целта над 500 служителя ще се завърнат на работните си места едва в средата на юни. 

"Сега е подходящият момент бизнесът да се върне по-силен. Въведохме обширни нови работни мерки, за да защитим колегите, семействата и клиентите си и сме уверени, че в Bentley ще бъде толкова безопасно за нашите колеги, колкото и навсякъде другаде", коментира Адриан Холмарк, председател и изпълнителен директор на Bentley Motors. По думите му, компанията вече има списък с поръчки за около 8 месеца напред. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ