Малкият чаровник на Renault

Малкият чаровник на Renault

Малкият чаровник на Renault

Свежи цветове, стилни джанти, много екстри. Да, това е Captur, малкият чаровник на Renault. Не случайно младите толкова си падат по него. Градският кросуовър продаде през 2016 г. 215 000 автомобила в Европа.

За да засили още повече продажбите и експанзията, Renault пусна фейслифт на модела. Вкарани са нови светлини, цветове, стъклен покрив и хромирани елементи.

Предницата на новия Captur е станала още по-приятна и забавна. Инженерите са подсилили усещането за усмихнато лице отпред. Добавени са C-образни LED светлини, които са изнесени в долната част на бронята, за по-авантюристичен вид, а голямата емблема придава завършеност. Стъкленият покрив и хромираните детайли в праговете със сигурност ще ви харесат. Дневните задни светлини са много добро решение, имайки предвид, че много марки си ги спестяват. За да отговори на всеки вкус Captur може да бъде поръчан с до 30 различни цветови комбинации, благодарение на добавените два екстериорни цвята – оранжев „Атакама” и син „Океан”, както и нов цвят на покрива – сив „Платина”.

Настроението отвън се пренася и отвътре. Свежите и модерни детайли дават опростеност на купето, което е добро решение. Липсват сложни копчета и бутони, всичко е на една ръка разстояние. Заигравката с цветовете може да продължи. Предлагат се пет различни пакета за персонализация на интериора. Има много хромирани елементи и материалите са висококачествени. Пластмасите са добре монтирани, което естествено води до липса на паразитни шумове. Жабката е нестандартна –  специфично и впечатляващо чекмедже, което побира внушителните 11 литра. Мултимедиите Media Nav Evolution и R-LINK Evolution се грижат за почти всичко в автомобила. Озвучаването може да стане петзвездно, благодарение на шестте високоговорителя Bose и субуферът в багажника.