Новият Mercedes B-клас е тук (снимки)

Спортна визия, мощни двигатели, повече комфорт. Новата B-класа на Mercedes-Benz е тук, готова да зарадва множеството любители на марката.

"По-практична от всякога досега", така описва новата B-класа Брита Зегер, член на борда на Daimler AG, отговаряща за продажбите на автомобили Mercedes-Benz. "В нашия производствен портфейл от компактни автомобили, това е перфектният модел за цялото семейство. Освен това, MBUX, новата система Mercedes-Benz User Experience, също предлага на клиентите съвсем нови усещания със своите функции, които досега бяха привилегия на луксозния кла”, допълва той.

Благодарение на отличителния дизайн на инструменталното табло, авангардният интериор на новата B-класа създава уникално усещане за простор. Една от отличителните характеристики е свързана с повърхностите на основния обем, които са отдалечени от шофьора и пътника отпред.

Иновативен е и интуитивният потребителски интерфейс на адаптивната мултимедийна система MBUX. Той впечатлява със своите отлични графични характеристики, системата за гласов контрол "Hey Mercedes", стандартния сензорен екран на MBUX.

По отношение на активната безопасност, благодарение на съвременните асистиращи системи B-класата е един от лидерите в този сегмент и предлага функции, заимствани от S-класата. Освен това, интериорът е по-просторен, а двигателите са по-ефективни и чисти. Осемстепенната трансмисия с двоен съединител прави своя дебют.

В България, новата В-класа ще може да се поръчва от Генералния дистрибутор на Mercedes-Benz - Силвър Стар -  от декември месец 2018г.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ