Банки

Потребителски кредит с изгодна лихва от Fibank

Потребителски кредит с изгодна лихва от Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага промоция по потребителски кредит с променлива лихва от 4.1%. Този лихвен процент е специално за клиенти, подали своето искане до 19 април 2022 г.

Промоционалните условия се прилагат при превод на дохода по сметка във Fibank. Също така клиентите ще могат да се възползват от кредитна карта и банков пакет за електронно банкиране, така че да имат бърз и лесен достъп до своите средства навсякъде и по всяко време.

Размерът на отпускания кредит е до 80 000 лева или тяхната равностойност в евро, при максимално дълъг срок до 10 години.

Желаещите да кандидатстват за потребителски кредит могат да го направят изцяло онлайн, тъй като Първа инвестиционна банка предлага на клиентите възможност за дистанционно подписване на всички необходими документи. Допълнително преимущество е и липсата на такси за кандидатстване онлайн, както и на такса за предсрочно погасяване.

Друго предимство, от което клиентите могат да се възползват, е предварително одобрен овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна лихва за първата година. Всеки клиент има възможност да използва и услугата „Видео консултация“ - експертите на Fibank винаги са на разположение да отговорят на всички въпроси от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е напълно безплатен.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ