ProMarket дарява 20 тона плодове на социалния патронаж в София

ProMarket дарява 20 тона плодове на социалния патронаж в София

ProMarket дарява 20 тона плодове на социалния патронаж в София

Една от водещите регионални хранителни вериги в София ProMarket дарява 20 тона плодове на столичния „Социален патронаж“, чрез който пресните продукти да достигат до самотни, възрастни и трудноподвижни хора. Всеки ден компанията ще доставя до логистичния център на социалната институция по 1,5 тона портокали, мандарини, лимони и грейпфрути. Доставките стартират от днес.

Със съдействието на заместник-кметовете на Столична община Владимир Данаилов, Албена Атанасова и Кристиян Кръстев ще бъдат подпомогнати самотни, трудноподвижни и лежащо болни лица и възрастни хора, без близки от цяла София, за които в условията на епидемия снабдяването с продукти от първа необходимост е изключително трудно. Плодовете ще им бъдат доставяне през 9-е служби „Социален патронаж“ на територията на столицата.

"Помощта за тези хора е основен фокус на кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова и на Общинския щаб за справяне с разпространението на коронавируса. Всички ние вярваме, че заедно ще се справим", посочват от управата на ProMarket.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ