Вижте къде спират кранчето в столицата на 29 май

Вижте къде спират кранчето в столицата на 29 май

Вижте къде спират кранчето в столицата на 29 май

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 май, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество, цитирани от агенция Фокус. Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Симеоновско шосе“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Димитър Шишманов“ до ул. „Асен Разцветников“ и ул. „Проф. васил Стоин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Асен Разцветников“.

Във връзка подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Даскал Коле“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Възкресение“, ул. „Трънски майстор“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Вардар“ ъгъла с ул. „Даскал Коле“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Симеоновско шосе“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Крайречна“ от ул. „Буката“ до ул. „Крайречна“ №7, ул. „Буката“, по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Крайречна“ до ул. „Витошки езера“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ №344. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Лазар Михайлов“ от ул. 254 до жп. прелеза за гара Биримирци, ул. „Старата воденица“, ул. „Герено“, ул. „Простор“, ул. 255, ул. 256. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Старата воденица“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емануил Попдимитров“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Емануил Попдимитров“ от №23 до №25. Зона с ниско налягане: ул. „Иван Радоев“, ул. „Кирил Буюклийски“, ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Емануил Попдимитров“, ул. „Трифон Кунев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емануил Попдимитров“ №25.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и пожарен хидрант на ул. „Кобилино бранище“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кобилино бранище“ от ул. „Петър Богдан“ до ул. „Велчо Атанасов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кобилино бранище“ ъгъла с ул. „Велчо Атанасов“.

Във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Резбарска“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Резбарска“ от № 9 до № 15. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Резбарска“№9.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ