Вижте къде спират кранчето в столицата на 6 март

Вижте къде спират кранчето в столицата на 6 март

Вижте къде спират кранчето в столицата на 6 март

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 март 2017 г. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество, цитирано от агенция Фокус. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Горник“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Гороцвет“;
- по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Преслав“ до ул. „Люляк“;
- по ул. „Янко Панайотов“ от ул. „Съединение“ до ул. „Люляк“;
ул. „Искра“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Янко Панайотов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Хан Аспарух“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Хан Аспарух“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Ангел Кънчев“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Три уши“ кв. „Зона-Б19“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Димитър Петков“, ул. „Инж. Иван Иванов“, бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Д-р Калинков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Перник“.

Във връзка с изграждане на полимерна шахта на ул. „Средорек“ кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Средорек“ от бул. „Никола Петков“ до ул. „Дамяница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средорек“ пред №3.
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Арх. Георги Ненов“ жк. „Люлин“- център се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Арх. Георги Ненов“ от ул. „Добри Немиров“ до бул. „Панчо Владигеров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на спортен център „Сиконко“.

Във връзка с обследване на уличен водопровод в местност „Япаджа“ кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- Местност „Япаджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: местност „Япаджа“ №2.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ