Актьорът Кейси Афлек няма да се качи на сцената на Оскарите

Актьорът Кейси Афлек няма да се качи на сцената на Оскарите

Актьорът Кейси Афлек няма да се качи на сцената на Оскарите

Американският актьор Кейси Афлек се оттегля от участието си в тазгодишната церемония за връчване на наградите "Оскар" на Американската филмова академия. Това потвърди неговия издател, цитиран от Би Би Си. 

Кейси Афлек е брат на друга холивудска звезда - Бен Афлек. Миналата година той спечели "Оскар" за най-добра мъжка роля, за участието си във филма "Манчестър край морето". През 2010 г. той бе обвинен в сексуален тормоз. Тогава по два иска срещу него бе постигнато извънсъдебно споразумение. Сумата по тези споразумения не бе съобщена. За тези обвинения стана ясно едва след като Афлек спечели "Оскар" миналата година.

По традиция, като носител на Оскара от миналата година, той трябваше да се качи на сцената и да обяви коя е най-добрата актриса. 

Говорител на церемонията за Оскарите потвърди, че Афлек няма да участва и коментира "Ние оценяваме решението да запазим фокуса върху шоуто и върху страхотната работа тази година". 

Най-престижна церемония за връчване на филмови награди - Оскарите, през 2018 г. ще се проведе за 90-и път, в Лос Анджелис, през март. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ