Ален Делон преустановява окончателно филмовата си кариера

Ален Делон преустановява окончателно филмовата си кариера

Ален Делон преустановява окончателно филмовата си кариера

81-годишната легенда в киното Ален Делон обяви, че е приел да изиграе последната си филмова роля, след която възнамерява да се оттегли окончателно от снимачната площадка, съобщи БГНЕС. На филмовия фестивал в Лиеж секс символът на френското кино повдигна завесата около финалния проект като издаде, че ролята е била написана специално за него. Той ще изиграе мъж на своята възраст, който се влюбва в жена с близо 30 години по-млада от него. Сюжет, който много напомня филма, който през 1985 г. му донесе "Сезар" -"Нашата история" на Бертран Блие.

Този път в романтичната лента с нотки на трилър, режисирана от Патрис Леконт, филмова партньорка на Делон ще бъде прекрасната Жюлиет Бинош. Иконата на седмото изкуство добави, че първоначално възлюбена във филма е трябвало да бъде Софи Марсо, но тя вече е била ангажирана. Въпреки това обаче той не скри афинитета си към Бинош като актриса и дори сподели, че "наистина много я харесва".

Очаква се премиерата на последния филм на Делон да бъде тази есен. За него това е първа кино изява от 2008 година насам, когато той взе участие в приключенската комедия "Астерикс на Олимпийските игри".

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ