Да се завърнем в света на викингите и драконите

Хълцук и Беззъб отново ще завладеят сърцата и умовете ни в предстоящото продължение на забавната анимация "Как да си дресираш дракон".

„How to Train Your Dragon: The Hidden World“ е създаден от автора на първите два филма, Дийн Деблоа по великолепните книги на Кресида Коуел. Първи кадри от новата анимация бяха представени на Международния фестивал за анимация в Анси, Франция преди седмица.

В новия епизод, който се очаква да е последен от поредицата, Хълцук отново е изправен пред тежка дилема. Той трябва да вземе сериозно решение като водач, но източникът на неговата увереност - Беззъб e разсеян от появата на магнетична драконка. Тя от своя страна изпитва силна неприязън към хората и се опитва да привлече Беззъб обратно към дивата природа.

Отново срещаме сблъсък на доброто и злото, на любовта и приятелството, преплетени между древни легенди и фантастични сюжети.

„How to Train Your Dragon: The Hidden World“ продуцирана от DreamWorks Animation и ще се разпространявана от Universal Pictures. У нас ще видим филма през февруари догодина.

Да видим първия трейлър.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ