HBO Max заменя HBO Go у нас от 8 март

HBO Max заменя HBO Go у нас от 8 март

HBO Max заменя HBO Go у нас от 8 март

Стрийминг платформата на WarnerMedia HBO Max стартира в България на 8 март тази година, съобщиха от компанията. Тя ще замени досегашната стрийминг услуга HBO GO, като профилите на хората, които вече имат абонамент към услугата, ще бъдат прехвърлени автоматично към новата платформа.

HBO Max има богат каталог от съдържание на Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, оригиналните продукции HBO Originals и други. Новите филми на Warner Bros. пък ще бъдат достъпни на платформата само 45 дни след премиерата им на кино, което означава, че HBO Max ще стартира у нас с филми като „Дюн“ и „Матрицата: Възкресения“.

Въвеждането на новата платформа ще включва леко повишение на цената на услугата – от 3,99 евро на месец на 4,99 евро на месец при директно абониране.

По случай стартирането на HBO Max обаче сегашните директни абонати на HBO Go ще получат постоянна отстъпка от 33% и ще плащат 3,30 евро на месец. От тази оферта ще могат да се възползват и новите клиенти, които ще се абонират преди 31 март. HBO Max ще предлага възможност и за плащане на месечен абонамент от 39,90 евро, или иначе казано 12-месечен достъп на цената за 8 месеца.

В момента HBO Max е налична в 46 страни, като на 26 октомври тя дебютира в шест европейски държави Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора. На 8 март страните с достъп ще станат 61.

Миналият месец стана ясно, че през лятото на пазара в България ще навлезе и стрийминг услугата Disney+ на медийния гигант The Walt Disney Company.

Disney+ стартира през 2019 г. в САЩ, Канада и Нидерландия, като до момента платформата има 118 млн. абонати в световен мащаб.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ