Киану Рийвс: Любовта е най-важната тема в "Матрицата" 4

Киану Рийвс: Любовта е най-важната тема в Матрицата 4

Киану Рийвс: Любовта е най-важната тема в "Матрицата" 4

Любовта е водещата и най-важна тема в четвъртия филм от култовата кино поредица "Матрицата" - едно от блокбастър заглавията в афиша с коледни премиери на голям екран и у нас.
Това разкриват звездите и изпълнители на главни роли и в новата лента  Киану Рийвс и Кари-Ан Мос в интервю за руското издание „Известия“.

Паралелно, във филма присъства и темата за системите за управление. „Нека се спрем на факта, че тук става дума за любов и за изучаване на системите за управление! И за опитите да се борим за по-добра реалност! И не само за хора, но и за програми и машини. За всички!", казват актьорите.

Четвъртият филм е буквално потънал в любов, казва и Кари-Ан Мос. Тази тема е важна за режисьора на филма Лана Вачовски, допълва тя. „За нея "Матрицата" винаги е била предимно за любов, въпреки че знам, че това не е ясно на всеки и не всеки е съгласен с това. Във всеки случай има толкова много слоеве, не е толкова лесно да се обясни всичко с няколко думи “, казва актрисата.

Под името "Матрицата: Възкресения", продължението на филмовата поредица идва 18 години след третата част, смятана дълго време за последна

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ