Корабокрушение и борба за оцеляване във филма "Adrift“ (видео)

Шайлийн Уудли ("Дивергенти", "Вината в нашите звезди", "Сноудън") и Сам Клафлин ("Игрите на глада", "Аз преди теб", "С любов, Роузи") ще се борят да оцелеят след жесток ураган насред безбрежния океан в новия филм "Adrift" на режисьора Балтазар Кормакур.

Сюжетът следва истинската история на една двойка, която се озовава в средата на Тихия океан и трябва да успее да се придвижи до Хавай без всякакви комуникационни или навигационни средства. 

През 1983 г. Тами Олдам и Ричард Шарп се включват в съревнование с яхти, без да предполагат, че ще се озоват на пътя на една от най-катастрофалните бури, записани в история. 

След погрома на урагана, който ги връхлита, Тами се събужда, за да открие, че лодката е опустошена, а Ричард - изчезнал. Когато успява да го открие, той е тежко ранен, а тя трябва да намери силата и решимостта да се спаси заедно с единствения мъж, когото някога е обичала.

По-късно Тами описва историята си в книгата "Red Sky in Mourning: A True Story of Love, Loss and Survival at Sea", по която е заснет филма.

Флмът излиза по кината у нас на 1 юни това лято. А сега нека хвърлим поглед към завладяващия трейлър на "Adrift", публикуван на STX Entertainment/YouTube.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ