Екран

Късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“ се завръща на 22 януари с водещ Ники Станоев

Късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“ се завръща на 22 януари с водещ Ники Станоев

Късното вечерно шоу на обществената телевизия „Събота вечер с БНТ“ се завръща на екран тази събота (22 януари) в 21:00 ч. със своя втори сезон. Много забавление и срещи с популярни личности очакват зрителите в студиото, а водещ на предаването става популярният актьор и стенд-ъп комик Ники Станоев.

„Събота вечер с БНТ“ ще е наситено с ударни дози хумор и забавления, както и вълнуващи интервюта със звездни гости. Във всеки епизод водещият Ники Станоев ще представя атрактивен обзор на интересни теми от страната и света и ще дава своите оригинални отговори на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи, в рубриката „Аз само да попитам“.

Всяка събота вечер Ники Станоев ще посреща в студиото популярни личности, които разкриват повече за себе си, а водещият ще ги поставя в необичайни ситуации и предизвикателства. Първите звездни гости на Ники Станоев тази събота ще бъдат един от най-обичаните български изпълнители Любо Киров и неотразимата Невяна Владинова – Златно момиче и втори вицепрезидент на Федерацията по художествена гимнастика.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ