Премиера: Ицо Хазарта в 3in1 комбинация срещу предразсъдъците

"Браво!" на Ицо Хазарта! Тук е вече, току-що новият хит на хип-хоп звездата се завъртя премиерно /вижте го сега/ и моментално даде заявка да оглави класациите през идните месеци.

16 години след излизането на музикалната сцена на тоталния хит „3в1“, изпълнителят и NESCAFÉ® 3in1 отново обединяват усилия - този път, за да се изправят срещу предразсъдъците.  Новата самостоятелна песен на хип-хоп звездата под заглавието (както вече ви стана ясно) „Браво!“ е вдъхновена от предстояща кампания на кафе бранда.

В клипа Ицо Хазарта влиза в ролята на рокер, който показва колко е важно да опознаем хората преди да ги съдим. Видеото ще изненада с неочакван развой на събитията, така че гледайте докрай! Рокер, който всъщност е рапър и рапър, който всъщност е Учителят - видеото ви приканва да не бързате да съдите преди да опознаете някого.

Чрез съвместния си проект NESCAFÉ® 3in1 и хип-хоп звездата демонстрират колко е важно хората да се опознаят, преди да си слагат етикети. Ицо и NESCAFÉ® 3in1 отправят към всеки един ясно послание: #ChatBeforeYouJudge (Опознай, преди да съдиш!). Режисьор на клипа е Валери Милев, който е работил и по редица други музикални проекти заедно с Ицо Хазарта и Ъпсурт.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ