Първата норвежка продукция на HBO "Времевите имигранти" тръгна онлайн (трейлър)

Първата норвежка продукция на HBO “Времевите имигранти“ започна излъчване по HBO GO. Това е и тринадесетия сериал, оригинална продукция на HBO Европа.

Американската онлайн стрийминг и телевизионна компания продуцира проекти в Европа от 2010-та година, като в момента в процес на заснемане са още 6 сериала – 4 напълно нови, сред които още един норвежки, два испански и един чешки, както и 2 нови сезона на полски и румънски сериали.

Действието на "Времевите имигранти" се развива в близкото бъдеще, където започва да се случва нов феномен – ярки светкавици прорязват небето над океана и там се появяват хора от миналото. Те идват от три различни епохи: Каменната ера, времето на викингите и края на 19 век. Няма никакво обяснение как е възможно това, а хората от миналото, наричани „времеви имигранти“, нямат спомен какво се е случило. Само едно е ясно – няма връщане назад и гостите от други епохи трябва да се адаптират за живот в днешно време.

Години по-късно Алфхилдр Енгинсдотир, която е пристигнала в съвремието от викингската епоха, започва работа с полицейски инспектор Ларс Хааланд като част от разследваща феномена програма. Докато разследват убийството на жена с татуировки от Каменната ера, Ларс и Алхилдр правят неочаквано откритие. 

Заедно с "Времевите имигранти" продукциите в селекцията "Продукции на HBO Европа" стават общо тринадесет. Останалите налични заглавия са "Футболният ексцентрик" (Испания), "Йоста" (Швеция), "Успех" (Хърватия), "Заслепени от светлините" (Полша), Хакервил (Румъния), "Златен живот" (Унгария), Глутница (Полша), "В сенките" (Румъния), "Пактът" (Полша), "Мълчаливата долина“ (Румъния), "Пустош" и "Мамон" (Чехия).

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ