„Red Sparrow” - заплетен шпионски трилър с Дженифър Лоурънс (видео)

"Red Sparrow" е новият филм на режисьора Франсис Лоурънс ("Аз съм легенда ", "Вода за слонове", "Игрите на глада"), в който участва най-скъпо платената актриса в световен мащаб - Дженифър Лоурънс.

Филмът е шпионски трилър, базиран на едноименната книга на Джейсън Матюс, излязла през 2013 г. Разказва се за балерината Доминика Егорова, която поради тежка травма е принудена да се раздели с танцовата си кариера и да потърси друго поприще. Така попада в училището за "врабчета" - руска разузнавателна служба, в която тя е обучена да използва тялото си като оръжие. Първата й мисия обаче е насочена към агент на ЦРУ. Ситуацията заплашва да разкрие сигурността и на двете страни.

Във филма освен Дженифър Лоурънс участват още и Джоел Еджъртън, Матиас Схонартс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър и Джеръми Айрънс. Но приръстието на Лоурънс е толкова ярко и завладяващо, че дори нейното име е достатъчно да ни поведе към киносалоните.

У нас лентата ще се появи на голям екран на 2 март 2018 г. Вижте по-долу трейлъра към "Red Sparrow". Макар и кратък видеоклипът приковава вниманието веднага.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ