Тръпки ще ви побият от трейлъра на "То: Част втора"

Почитателите на фантастиката и ужасите, и феновете на писателя Стивън Кинг със сигурност нямат търпение да видят трейлъра на "То: Част втора".

Едва ли има някой, гледал първата филмова адаптация по романа, който да не е изпитвал страх дълго време след това да надзърне в канала на мивката или пък да мине покрай шахта на улицата. Вероятно мнозина са намразили и клоуните след този филм. 

Версията на режисьора Анди Мушети, която се появи преди две години, също не изглеждаше зле. Ето че Warner Bros. Pictures представиха и трейлър на продължението на филма, разиграващ се години, след като нашите герои са преживели ужасяващата си среща от детството с древното зло, спотайващо се в дълбните на каналите на Дери. Близо три десетилетия по-късно те отново се изправят пред детския си кошмар.

В ролите на порасналите деца този път ще видим Джесика Частейн като Бевърли, Джеймс Макавой като Бил, Бил Хейдър като Ричи, Исая Мустафа като Майк, Джеймс Рансън като Еди, Анди Бийн като Станли и Джей Райън като Бен. 

Вижте трейлъра.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ