Венета Райкова ще е новата водеща на "Папараци" по bTV

Венета Райкова ще е новата водеща на Папараци по bTV

Венета Райкова ще е новата водеща на "Папараци" по bTV

Най-емблематичната телевизионна водеща и репортер на родния хайлайф през последните 20 години Венета Райкова ще  новата водеща на новия сезон на „Папараци“, който започва от 17 септември, всяка неделя от 22.00 часа в ефира на bTV.

„ Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега.“, заяви Венета Райкова.

„Папараци” ще стартира есенния сезон с освежено съдържание и екип. Авторът на специалните интервюта в него, Кристина Патрашкова се оттегля от предаването по собствено желание.

Към творческия екип се присъединява и Галина Чолакова - главен редактор на едно от най-големите светски списания в България. 

Продуцентите на формата Иван и Андрей обещават провокативните истории, които са запазена марка на предаването, да бъдат още по-дръзки, защото новото мото на „Папараци“ е „Животът без грим и фотошоп“!

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ