"Зимата идва" през април (видео)

След една дълга година на мъчително очакване, милионите фенове по света на поредицата "Игра на тронове" ще станат свидетели на епичната развръзка на сериала. От филмовата компания HBO представиха видео, с което оповестяват наближаването на края на чакането.

Не можем да ви призовем да отброявате последните дни до заветната дата, защото такава все още не е посочена. От НВО подсказват единствено, че последният осми сезон ще започне да се излъчва през месец април, като всяка от 6-те серии ще е с продължителност почти колкото един пълнометражен филм. 

Създаден по епичния и незавършен фентъзи роман на Джордж Р. Р. Мартин "Песен за огън и лед", сериалът се превърна в своеобразен феномен в историята на телевизията. Неслучайно поредицата бе отличена през годините с множество награди и се издигна до еталон за правене на завладяващи телевизионни филми. 

Всяка битка. Всяко предателство. Всеки риск. Всяка борба. Всяка жертва. Всяка смърт. Всичке е #ForTheThrone (#ЗаТрона), пише HBO в Twitter. Това мото е заложено и в краткото видео, което представя последния осми сезон. За съжаление то не представлява тийзър, а е компилация от излъчени вече моменти.

Кой ще извоюва железния трон е трудно да се предскаже. Мартин е известен с безскрупулния си замах, с който заличава героите си без значение, колко положителни са те или точно заради това. Именно този му подход прави фантастичната поредица, толкова реалистична и интересна.

Остава ни само да гадаем и да чакаме.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ