Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 май

Седмицата започва с основен фокус върху сигурността и нейното осъществяване  в една или друга област. На преден план излизат темите за личните отговорности и задължения в принос към колективното осъзнаване. Те са вплетени в силно повлияните от ситуацията през последните месеци работни процеси, кариерно развитие, обществения статус, уреждането  на договорни отношения, занимания свързани с държавни институции и казуси, отношения с шефове и авторитети.

Втората по значимост линия през седмицата, която ще продължи да бъде актуална в продължение на поне осемнадесет месеца е промяната на Лунните възли, които са свързани с кармата.  Техните изисквания и инструкции ни водят по спиралата на еволюцията.

От ноември 2018 г. до настоящия момент възлите бяха в оста Рак-Козирог. Основните теми, които те поставиха пред човечеството, бяха свързани с  постигането на баланс между работни ангажименти и семейни отговорности.

Транзитирането им в знаците: Близнаци-Стрелец поставят нови предизвикателства. Новите теми вече са: пътуванията и пътешествията; знанието и образованието; общуване и комуникация;мироглед и вяра; интелект и интуиция.

Светът се променя, за да се проспособим към него е необходима промяна в мирогледа и ценностната ни система. През тази седмица се осъществява един своеобразен преход между изискванията на новото и необходимостта от приключване и финализиране на процеси от миналото.Съвкупността от планети във въздушни знаци в съчение със Северен Лунен възел в Близнаци определят посоката и поставят акцент към  информацията, взаимодействията, работните отношения, подписване и уточняване на договорни задължения, обучения и преквалификации, курсове, пътуванията.

ОВЕН

Основният фокус през тази седмица ще бъдат отношенията ви с шефовете. Търсете компромисни решения, чрез подходящия тон и поведение  ще можете да получите това, към което се стремите. Ако имате личен бизнес насочете внимание към нови източници на доходи. Намирате се в добър период за увеличаване и подобряване на финансовото състояние. Придържайте се към основните си приоритети, това ще канализира енергията ви на фокус в основната ви цел. Ако насочите действията си към стабилност и заложите на търпението, то плодовете, които ще берете в бъдеще ще бъдат изобилни. Активира се още една важна тема, която ще продължи своето развитие в продължение на година и половина. Това е необходимостта от нова информация, взаимодействието с другите, обмен на средата, договорните отношения, но и менталните процеси. Един важен етап, през който в последните 18 месеца бяхте поставени в училището на живота - баланс между работни и семейни отговорности все още се нуждае от вашите усилия, защото може да бъде подложени на изпит през следващите месеци. Приемете, че сега е времето да довършите това, което сте започнали  в тези направления, семейството и дома са опората, която е като трамплин за професионалната реализация.

ТЕЛЕЦ

Месец май е благоприятен за вас, новите възможности продължават да идват от различни посоки. Желанието за промяна е силно най-вече при  априлските представители на знака. Вие сте в силен период да поставите ново начало в живота си. Посоката ви на движение зависи от вашите цели и амбиции. Ценностната ви система се пренастройва към промените, а това води и до промяна в различни сфери от живота ви. Възможно е това да бъде процес с по-голяма продължителност, от порядъка на18 месеца. Активна е темата за преразглеждане на съществуващи и активиране на нови източници на доходи. Необходимостта от нова информация, обучения и преквалификации се увеличава. Седмицата е подходяща за уреждане на съдебни дела и  юридически казуси, за поставяне на цели, свързани с разширяване на бизнеса ви или действия в посока стъпване на чужди пазари. Все по-наясно сте какво искате, накъде да се насочите и как да го постигнете. Добър период за обучения, провеждане на конструктивни разговори, в които да изложите своите позиции. Възможни са непредвидени разходи и нарушения във финансовите ви потоци. Бъдете гъвкави, преразгледайте разходите, избягвайте рискови финансови операции. Седмицата е натоварена с работни ангажименти, но отделете време за почивка и занимания, които ви носят удовлетворение, за да вкусите от радостта на  всички награди, който  месец май има за вас.

БЛИЗНАЦИ

Подходящите  дни за активни действия са до 12-ти май. След 13-ти май Венера, която транзитира през вашия знак  става ретроградна. Това може да внесе известни затруднения в обичайното ви ежедневие, финансови постъпления, работни процеси. Време е за ревизия и преосмисляне! Активират се ситуации от минал период, които изискват нов поглед и решения. Бъдете внимателни във финансовите операции, предпазвайте се от лъжливи идеи и обещания за лесна печалба. През следващата седмица, когато Слънцето премине във вашия знак, това ще ви даде нов свеж импулс за действие, сила и увереност да изберете посоката си на движение най-вече след Новолунието в Близнаци. До вашия рожден ден, когато ще се активира новата ви соларна година, вие сте в период на приключване на старата, във време за преосмисляне и концентрация, за да може да пренастроите живота си в нова посока. Ще успеете, ако се доверите на вашата креативност, творчески подход и адаптивност. Новото и неочакваното си пробива път към вас, бъдете отворени за изненади!РАК

През тази седмица е добре да продължите в посоката, зададена от предходната. Процесът, свързан с преоценка на всичко, което е важно и значимо за вас продължава. Нерешени ситуации, събития от миналото ще се активират, това може да са страхове или желания, на които не сте давали изява досега. За други се активира  възможност за сериозни промени на вътрешно ниво, които ще доведат до по-добри социални резултати. Партньорските ви отношения се променят, радвате се на постигнатата хармония и подкрепа. Желанията ви в тази област вече са изпълнени. Появяват се нови възможности за взаимодействие или подкрепа от източници, които са били в сянка. Постарайте се да обедините желанията и идеите си на целите, които сте си поставили. Повишената конкуренция в работния колектив ще ви помогне да утвърдите авторитета  си или отношенията с вашите работодатели.

ЛЪВ

Седмица на действията, които са добре планирани. Известно облекчение настъпва за вас. Може да постигнете добри резултати, които ще окажат силно отражение върху социалното ви развитие или кариера. Стремежите ви и целите ви сега вече се материализират. От дълго време се подготвяхте за новата посока като се наложи да направите промени в работния си режим и начин на живот. Сега те са факт. Ще се активират допълнителни въпроси, свързани с изясняване на отношенията ви с вашите партньори, както в личните  така и в деловите отношения. Ключовата дума е преструкуриране, определяне на нови граници и параметри между вас. Средата ви на съществуване, приятелският ви кръг се променят, а заедно с тях се променят идеите и желанията за бъдещето ви. Засега това е само проект, който ще се изяснява в следващите месеци. Постарайте се да сложите край на отношения и връзки, които не са в синхрон с вашата посока на развитие.

ДЕВА

Седмицата е силна в работен план и в посока повече усилия за запазване на съществуващото. В периодът от 13-ти май до 20-ти юни е възможно в работният ви цикъл да настъпи промяна. Нещата могат да се случват не така, както на вас ви се иска. Това е период на ревизиране на дейността, възможни са обрати и забавяния, спад, който засега е нещо временно. В същото време това е етап на усвояване на нова информация чрез преквалификация или вид обучения, нови договорни отношения или изчистване на нерешени досега конфликтни ситуации с ваши колеги. Този наглед сложен период, ще обнови вашата дейност след приключването си.   Заложете на разговорите, преговаряйте с шефовете си, за да защитите интересите си, отстоявайте идеите и позициите си. Бъдете гъвкави, навлизате в нов етап свързан с промяна в живота ви, което изисква съответна промяна и в линията ви на поведение.ВЕЗНИ

Силна и динамична седмица, в която ще ви се иска да имате повече време за семейството и дома ви, а също така за децата ви или любими занимания. Но, имайте предвид, че се намирате в нов период, в който служебните ви ангажименти ще ангажират голяма част от времето ви, а фокусът на  целите ви до голяма степен  се променя. Седмицата дава възможност да насочите вниманието си към придобиване на нова информация, водене на диалози или преговори, свързани със значими за вас казуси. Това е седмицата, в която можете да подишете важен договор или да договорите нови условия за себе си. Към вас  идват нови предложения, една част от тях може да са партньорства, които са  неочаквани за вас. Сложността се увеличава, изпитвате трудности да вземете решения. Претеглете нещата и внесете баланс в живота си. Ако заложите на вашата дипломатичност  и креативност, ще получите одобрението и подкрепата на вашите благодетели, а това ще подейства положително на  професионалното ви  развитие.

СКОРПИОН

Насочете вниманието си към основните си приоритетите, с цел  запазването на стабилно финансово положение. За някои от вас настъпва период на известни затруднения в плащане на кредитни задължения, бъдете внимателни и се старайте да не задлъжнявате. В зависимост от взетите решения през предходната седмица настъпва нов благоприятен период, свързан с нови предложения или идеи за партньорства, които ще подобрят финансовото ви положение ако обедините целите и действията си. От 13-ти май до 20-ти юни избягвайте финансови рискове, необмислените  разходи или покупки на скъпи вещи. Възможни са ситуации, свързани с активиране на недовършени  финансови операци от минал период. Въведете ред във фирмената си документация.

СТРЕЛЕЦ

Силна седмица в професионален план. Процесите, които протичат тук внасят съществени промени, повлияни до голяма степен от вашите възгледи, приоритети, избори. Пренастройване тече и във вашите финансови потоци. Дните са благоприятни за подписване на договори, водене на преговори, уреждане на сделки. Тези промени могат да доведат до преобразования в семейството ви, недвижимата  собственост. Отговорности към семейството и дома ще ви ангажират в по-голяма степен през седмицата, а може и за по-дълъг период. Възможни са непредвидени ремонтни дейности или покупки на по-големи вещи. Започват процеси свързани с вашите постоянни партньори: лични или делови. Възможно е възобновяване или връщане на ситуации от минал период, които изискват нови решения. Някои от тях ще ангажират вниманието ви в един по-продължителен период. Дори и от най-болезнените взаимодействия ще успеете да извлечете полезното за вас. Със сигурност вие самите ще преминете през трансформация на личностно ниво.КОЗИРОГ

През тази седмица имате силата и увереността, че вие влияете на процесите и можете да ги насочвате в посоката, която отговаря на изборите ви. Разчитайте на интуицията си и на опита, които имате. Преразгледайте възможностите за нови източници на доходи. Финансовото ви положение ще преминава през период на  известни ограничения или ще наложи необходимост от строг разчет между приходи и разходи. Информационният поток, който идва към вас, ще бъде богат на идеи и предложения. Можете в максимална степен да уловите тази вълна. Доверете се на способностите си да владеете словото, преговаряйте, провеждайте срещи, взаимодействайте. На работното ви място е възможно  да се активират ситуации от минал период, нерешени проблеми, конфликтни ситуации с колеги. Бъдете предпазливи, възможни са интриги. Грижете се за здравето си, преумората и напрежението могат да ви изиграят лоша шега.

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица е своеобразен отзвук на предходната. Възможно е да разчиствате следите на преминалото като ураган през живота ви Пълнолуние. Напрежението ще продължава и през тази седмица, но въпреки това се постарайте да балансирате с достатъчно време за почивка. С една част от промените ще се справите като ги приемете, а с другата  чрез активна намеса от ваша страна. Трансфомационите процеси, които настъпват при вас, ще продължават още около две години, все още сте в самото начало. Погледнете на живота си като на отзвук на вашите желания от преди много време. Повод за добро настроение могат да бъдат подкрепа от страна на близките ви, децата ви. А някои от вас, които са все още необвъзни, могат да срещнат любовта или да възстановят стара връзка. Възможни са предизвикателни предложения за бързи пари или инвестиция. Внимавайте за измами! Ако в дома ви има напрежение, може да хармонизирате обстановката с инвестиция от ваша страна.

РИБИ

Силна седмица, в  която получавате удовлетворение от положените усилия през изминалия период. Повишение или морална награда, поощрение са част от положителните възможности, които ще се проявят още в началото на седмицата. Вашите активност и  желание за действие се увеличават. От 13-ти май до края на месец юни Марс, планетата на действието и активност ще транзитира през знака Риби. Повишената увереност, която ще добиете, ще ви подкрепи в целите.  За някои от вас периодът е силен за  обучения или създаване на нови контакти. Мисълта ви е насочена към откриване на нещо ново, гениално. Насочете внимание към това, което преминава през вас, всяка креативна мисъл или идея може да промени посоката в живота ви и да внесе сериозни промени за по-дълъг период от време. За творческите личности периодът се очертава да бъде изключително креативен. Ангажиментите ви към дома и семейството ви се увеличават.

Успешна седмица за всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ