Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 декември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 декември

Седмица на активни действия насочени към нещо ново, различно или преобразяване на съществуващото с цел постигане на по-добри резултати, разширение и развитие. Седмицата е първата след Новолунието и затъмнението в знака на целите, бъдещето и разширението, Стрелец.

Това е едно от най-силните новолуния, което е подходящо за социални преобразования, промени и поставяне на нови цели. Със своята енергетика то налага и предоставя подходящи условия за промени в законодателния сектор, в международните  отношения, обучението и квалификация, мирогледа, международните пътувания. Тази и следващата седмици са важни и определящи в конкретните действия в областта на социалното дело, финансовите  и държавни институции, преразпределяне на паричните потоци.

Събитията, които се активират около новолунието, което беше под знака на пълно слънчево затъмнение ще внесат промени, които ще се развиват в следващите шест месеца и ще определят посоката в първата половина на  2022година. Положителни резултати ще бъдат постигнати ако действията са целенасочени и конструктивни.

През тази и следващата седмици се постарайте да получите подкрепата на вашите шефове, авторитети, да се утвърдите в колектива, в който работите.

Седмицата за различните зодии:

ОВЕН

Седмицата е изключително важна и определяща хода на събитията за един по-дълъг период от време. На фокус е вашето кариерно и социално развитие. Приливът на ентусиазъм, увереност и желание за успех са сериозен мотив за постигане на по-високи резултати. И през тази седмица ще имате възможност да затвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни обществени позиции, да въздействате на доходите си в положителен аспект. Важно е да бъдете инициативни и да не пропускате възможностите, които идват към вас. Една част от тях могат да бъдат свързани с предложения за нови партньорства. Сега е моментът да определите целите си за идващата година. Правилните цели са тези, които ви носят растеж, развитие и положителни резултати. Действията ви е необходимо да бъдат съобразени с приоритетни теми и цели. Покажете своята висока квалификация, професионализъм, ако е необходимо повишете знанията си чрез курсове и обучения.  Избягвайте съмнителни предложения и сделки. Внимавайте на кого се доверявате.

ТЕЛЕЦ

Новолунието от края на миналата седмица, което беше със слънчево затъмнение  насочи вниманието ви върху вашите основни приоритети. Тази тема ще бъде определяща през цялата следващата година. В основен приоритет ще се превърне финансовото ви състояние като резултатите до голяма степен ще бъдат свързани с вашите лични качества, професионализъм, но и от подкрепата  на деловите ви партньори или личности, които са ваши благодетели. В следващите седмици и първото тримесечие на идващата година е възможно в живота ви да се появят нови хора, които ще окажат сериозно влияние върху кариерното ви развитие и финансово благосъстояние. Ако през предходните седмици са възникнали конфликти с вашите постоянни партньори, то те ще продължават да се развиват и през тази седмица. Отделете време, за  да обсъдите съвместното си развитие в бъдеще. Дипломатично и настроено към компромиси отношение от ваша страна ще даде положителни резултати в бъдеще. Доверете се на интуицията си, възможно е лесно да се подведете или да бъдете излъгани.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е наситена с работни ангажименти. Продължава силната ви натовареност в професионално отношение. Високата активност от ваша страна ще ви донесе  по-сериозни и положителни резултати в бъдеще. През целия декември имате чудесни възможности за растеж и разширяване на дейността. Сега е моментът, в който на база придобитите от вас опитност и професионализъм, постигнати резултати може да определите своите по-дългосрочни цели. Важно е да бъдете инициативни и да предприемете конкретни действия. Някои от вас могат да постигнат по-високи резултати ако повишат квалификацията си, усвоят нови знания или насочат вниманието си към чужбина и работа с чуждестранни компании. В периода до 21 ви декември друга фокусна тема са вашите партньорски отношения в личен и делови аспект.  През тази седмица имате чудесната възможност да проведете важни и неотложни разговори по теми, които засягат общите ви интереси. Бъдете отворени за нови взаимодействия, те ще подействат обновяващо на дейността ви и развитието ви.РАК

Социалната ви ангажираност продължава да бъде водеща, а ежедневието ви все по-натоварено с работни ангажименти. Още в първите дни от новата седмица ще се активират допълнителни процеси, които са провокирани от променящите се условия. Имате възможността да поставите едно голямо ново начало в професионалната си реализация. В повечето случаи това начало ще бъде благоприятно за вас и  ще ви даде възможност да повишите доходите си. Ще се наложи да бъдете внимателни при определяне на целите си за един по-дълъг период от време. Към вас идват много нови предложения, но е необходимо да бъдете изключително внимателни, възможно е примамливи предложения да крият в дълбочина сериозни капани. Тези от вас, които искат кардинално да сменят своето поприще на развитие в професионален план могат да предприемат сериозни действия в тази посока. Седмицата е благоприятна да възстановите нарушени взаимоотношения с вашите партньори и членове на семейството.

ЛЪВ

Периодът продължава да бъде наситен с положителни  събития за вас огнени представители на зодиака. Съществуват благоприятни възможности за растеж във вашето кариерно развитие. Ако вече сте определите целите си за следващият етап през тази седмица може да поставите ново начало. Новолунието от края на миналата седмица, създаде  чудесни предпоставки за един нов обновяващ период за собствениците на самостоятелна дейност, творците, бизнесмените. Тези от вас, които от дълго време чакаха благоприятни възможности за действие в тази посока сега могат да реализират мечтите си. Периодът до 19 декември ще ви подкрепи в посока стабилизиране на вашите лични и делови партньорски отношения. Внесете яснота там, където е необходимо. Бъдете в максимална степен отворени към диалог това, което успеете да постигнете в следващите две седмици ще се развива в продължение на една година.

ДЕВА

През следващите две седмици можете в максимална степен да повлияете върху средата си на съществуване. Тенденциите и посоката, които сега ще изберете ще се развиват в следващата година. Водеща и определяща е темата, свързана с вашите дом, семейство, местоживеене, взаимоотношения с членове на семейството, покупка на имот. Ако търсите промяна в тези направления сега е моментът да се задействате. Възползвайте се от богатството на информационният поток, новите контакти и предложения, които идват към вас са носители на промяна и обновяване на дейността ви. Можете да въздействате на събитията чрез общуване, нова информация, обучения. Дълго скривана истина може да бъде повод за повече нашрежение или конфликт между вас и постоянните ви партньори. По-добри шансове ще имате ако насочите вниманието си към по-дългосрочна перспектива на развитие и излезнете от рамките на прекаленият прагматизъм.ВЕЗНИ

Седмицата поставя акцент върху вашите избори и конкретни действия свързани с реализиране на целите ви. Периодът е силно подкрепящ ви в сфера, в която вие сте изключително добри, това е комуникацията. В продължение на две седмици водещите събития ще се въртят около разговорите, срещите и договорните взаимоотношения. Сега е времето, когато можете да договорите нови условия на труд, договорни отношения, да затвърдите контакти с хора, които имат пряка връзка с вашите планове свързани с развитието ви през цялата следваща година. Пред вас се разкриват възможности, свързани с нови обучения, пътувания или промяна на средата. Това, което сега се активира в живота ви ще ви даде възможност за подобряване на финансовото ви положение. Отпуснете се и позволете на промяната да навлезе в живота ви. Проявете по-голяма смелост и решителност относно това, което искате да постигнете в бъдеще.

СКОРПИОН

Тенденциите и събитията, които се активираха през миналия месец ще продължават да се развиват и през последния месец от годината. Все още усещате силното влияние на вашия планетен управител Марс, който финално до средата на месеца  ще приключи движението си през знака Скорпион.Съчетанието от планетни енергии ви предоставя нови възможности за развитие, важно е да бъдете инициативни и да не ги пропускате. Силни, активни и динамични сте, можете да насочите енергията си към това, което искате да подобрите и да увеличите в живота си. Определете целите си на развитие в по-дългосрочна перспектива. Фокусна тема, върху която можете активно да въздействате това е финансовото ви състояние и парични потоци. Насочете вниманието си към комуникацията, преговаряйте за интересите си, осигурете си подкрепата на личности, които ви ценят. Можете да повлияете в положителна посока на взаимоотношенията с членовете на вашето семейство, осигурете си тяхната подкрепа.

СТРЕЛЕЦ

Вие по рождение сте щастливците на зодиака. Началото на седмицата ще определи един положителен период за вашето развитие напред до края на годината с тенденция и за следващата. Само преди няколко дни на 4-ти декември беше силното за вас и определящо ви новолуние в знака Стрелец, което в съчетание с пълно слънчево затъмнение поставя важен акцент в живота ви. За родените в началото на знака това новолуние предоставя съществени обрати и промени. Имате прекрасната възможност да сложите край на определени събития в живота си, в различни сфери и да поставите едно ново според вашата ценностна система и приоритети, начало. Периодът е благоприятен да предприемете действия към подобряване на финансовото ви състояние, да повлияете върху заемани позиции или  длъжности, да утвърдите себе си като личност и авторитет в колектива, в който работите. Чрез конструктивни разговори ще можете да окажете максимално влияние. Бъдете решителни, поставете си важни и определящи цели за развитието си през следващата една година.КОЗИРОГ

Събитията, които възникнаха в края на миналата седмица имат за цел да ви покажат на какво трябва да сложите край и кое е същественото и определящото ви в избора на посока в следващите две седмици. Ако сте наясно с посоката трябва да започнете конкретни действия за реализирането и постигането  на резултати. Седмицата е силна за поставяне на ново начало, добре е да се възползвате от активиралата се енергия. Новолунието във вашия знак, с което ще започне 2022 г., за съжаление не е подходящо за поставяне на ново начало или предприемане на кардинални решения, тъй като Венера ще бъде ретроградна в знака Козирог. През тази седмица е добре да се насочите към вашите цели в дългосрочна перспектива. Определете приоритетите си, взаимодействайте и влияйте в максимална степен. Конструктивните преговори в съчетание с късметът, който е на ваша страна ще ви помогнат да постигнете това, което искате. Получавате подкрепа от страна на ваши благодетели и авторитети.

ВОДОЛЕЙ

Новолунието, което беше на 4 декември, отвори нова страница в живота на много представители от вашия знак. Това е Новолунието на целите и развитието през идващата година. Активираните събития ще ви покажат посоката, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Новото начало, което ще поставите ще внесе промяна в средата ви на съществуване, приятелският кръг, целите ви в дългосрочен план. В периодът до 21 декември активни ще бъдат процеси, които ще ви помогнат да се представите като лидер в колектив или в обществото, ще получите реално удовлетворение от дейността си до сега. Бъдете активни, водете конструктивни разговори, взаимодействайте, осигурете си подкрепата на вашите съмишленици, приятели, съществува благоприятна възможност да постигнете успех, да определите линията си на движение за един по-дълъг период от време.

РИБИ

В следващите две седмици имате невероятния шанс да поставите едно ново начало във вашата основна дейност или в личния си живот. Благоприятни стечения на обстоятелства ще ви помогнат да определите целите си в дългосрочен план. Добрите възможности сами идват към вас чрез предложения от страна на влиятелни личности или вашите  покровители. От вас се иска да бъдете отворени към конкретни действия. Това, което предприемете през тази и другата седмица ще ви носи положителни резултати и през следващата година. Много скоро в края на годината, вашият втори планетен управител и планета на късмета ще премине в знака Риби. Той ще създаде изключителни възможности свързани с вашият личен растеж и развитие. Уловете вълната, доверете се на интуицията си и действайте.  

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ