Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 октомври

Втората седмица от месеца е естествено продължение на това, което сте активирали до този момент, Луната е нарастваща, което е добър знак, че каквото се започне, ще расте и се увеличава. Това е момент, който може да ви увлече в търсене на идеали и нови идеи, както и да донесе отговорите на въпроси, които от дълго време ви вълнуват. Основна остава темата, свързана с постигането на баланс в една или друга област от живота. И ако досега сте били в период на подготовка и търсене на отговори как да го постигнете, то през тази седмица ще имате решения. Марс, планетата на действието е в знака Везни, човек знае какво иска, цени и може да го постигне. Марс в знака Везни е толерантен, дипломатичен, но и нерешителен, т.е. човек търси подкрепата и одобрението на партньорите, на важните за него хора. Венера, която е естествен управител на знака, на 9-ти октомври преминава в знака Скорпион, което ще предизвика една сериозна трансформация в сферата на финансите, партньорските отношения, ценностите. Приоритетите и гледната точка ще търпят промяна.

ОВЕН

Октомври не е от най-положителните месеци за вас, но всичко е относително. Везни е вашият противоположен знак, напрежението може да възникне от вашата вродена склонност да взимате решения самостоятелно, защото го можете, но за да има равновесие е необходимо да се съобразите и с другата страна. През тази седмица избягвайте агресивно и грубо поведение най-вече в отношенията с вашите партньори, лични и делови. Повод за напрежение може да бъде работата ви и позицията ви в нея. Вашите мнения и интереси могат съществено да се различават от тези на партньорите ви. В друг вариант ако сте работохолик, то липсата на време за партньора и отношенията с него може да предизвика недоволство в другата страна. За да внесете разновесие в живота си трябва да бъдете активни във взаимоотношенията. Решете какво искате: да запазите и стабилизирате, разширите и задълбочите или да сложите край. Действайте в зависимост от посоката, която ще изберете. Седмицата ви носи изненади и осъществяване на планове. Подкрепа от приятел ще ви се отрази добре и ще ви помогне в преценката.

ТЕЛЕЦ

Продължава тенденцията и необходимостта от постигане на равновесие в работните ви ангажименти. Седмицата е силна да насочите фокус към това, което искате да постигнете в кариерното си развитие. Ако знаете какво искате, сега с правилни действия ще го направите. Бъдете дейни и активни. От друга страна работното ви място е като бойно поле, ако възникнат конфликти, то те са свързани с казуси от минал период. Опитайте се да бъдете толерантни, претеглете ситуацията и постигнете компромисно решение. Приоритетите на вашите партньори се променят, в някои аспекти са различни от вашите. Самите вие желаете промяна, нещо ново, но ако искате да запазите сегашните си партньорства и да избегнете разрушения в бъдеще, започнете отсега да внасяте равновесие в отношенията между вас и партньорите ви. Погрижете се по-добре за тях, бъдете по-меки и дипломатични. Но заедно с грижата към тях е необходимо да не пренебрегвате себе си и своето здраве.

БЛИЗНАЦИ

Вие, въздушни знаци, сте от късметлиите този месец. Уловете енергията и насочете вниманието си, усилията си към нещата, които ви радват, които ви даряват с красота и зареждат с любов. За някои от вас това е романтичен период, през който можете да срещнете любовта. За други това могат да бъдат радостни събития, свързани с вашите деца или подобряване на взаимоотношения с тях. Периодът е силен за творческите личности, спортистите, политици и собственици на бизнес. Седмицата ви предоставя възможност да насочите вниманието си към вашите цели, свързани с бъдещето ви, обучения и взаимодействия с чужбина, пътувания до далечни дестинации. Прекрасна възможност да задвижите новите си проекти, свързани с вашето кариерно развитие.РАК

Събитията, които са задействани, могат да предизвикат във вас емоционална нестабилност и неудовлетвореност, но именно конфликтни ситуации ще доведат до по-добри резултати в бъдеще. Активират се процеси, свързани с предприемане на активни действия във вашата среда, дом, семейни отношения. За някои от вас това е период на усилени ремонтни дейности, преместване, или подобряване на обстановката. В друг аспект вашият дом се превръща в бойно поле, където ще уреждате спорове и конфликти с вашия партньор. Защитете дома си от евентуални кражби или пожар. Ако имате деца, непременно отделете време за връзката си с тях. Творците, спортистите, собствениците на бизнес навлизат в период на вдъхновения, нови идеи и възможности, а това ще внесе положителна нотка в натовареното им ежедневие.

ЛЪВ

За вас седмицата е продуктивна и може да ви донесе много удовлетворение ако подходите към случващото се толерантно, с разбиране и дипломатичност. Навлизате в период на промяна, свързана с вашето кариерно развитие, социален статус, но и семейни задължения. Ключовата формула е: идва промяна, а посоката зависи от вас. Нова информация, нови познати, нови мисли и идеи ви завладяват и могат да ви покажат посоката. В общуването и взаимодействието ви с околните се налага да промените подхода, по природа сте силни и се стремите към доминиране, но сега може да балансирате като бъдете по-толерантни и дипломатични. Курсове, свързани с повишаване на квалификацията, пътувания и взаимодействия с роднини ще запълват голяма част от времето ви.

ДЕВА

Вашите позиции и тези на колегите ви се разминават и този факт ще предизвика известно напрежение във вас, което може да докосне една важна тема - вашата увереност. Не си пилейте енергията в несъществени дела. Знаете какво искате и сте предприели конкретни действия. Насочете ги към основните си приоритети, а те са свързани с финансовото ви положение, неговата стабилност и здравето ви. За да се чувствате добре, вие се нуждаете от стабилност и сигурност. В подкрепа могат да ви бъдат нови идеи, обучения, информация или взаимодействие с родител, член от семейството ви. Бъдете внимателни при взимане на решения, свързани с вашето развитие в бъдеще.ВЕЗНИ

За една част от вас, това е най-силният ви период. За други този период ще настъпи след рождения ви ден. Към плеядата от звездите, които ви мотивират и подкрепят се прибавя и Марс, който е във вашия знак. Изпълнени сте с увереност, желание за промяна и нова посока, а чрез активни действия ще поставите едно ново начало за по-дълъг период от време, най-малко две години. Чрез подреждане на приоритетите си, чрез анализ на живота си и придобитата ви опитност можете да постигнете идеалите си, мечтите си. Това, което може да ви спре е вашата нерешителност и претегляне на една или друга ситуация. За да вземете лесно решение, насочете вниманието си към това, което ви харесва, обичате, цените.

СКОРПИОН

Периодът за вас е сложен, но най-важното сега е да въведете баланс и спокойствие на душевно ниво, за да избегнете здравословни неразположения. Голяма част от събитията, които се случват сега са свързани с неразрешени казуси и взаимоотношения от минал период. Вие най-добре знаете и усещате какво е необходимо да направите. Това е един своеобразен период на подготовка, за да преминете към активни действия през следващия месец. До голяма степен ситуациите са свързани с взаимоотношения с вашите партньори, от вас зависи какви решения ще вземете. Бъдете внимателни в общуването и най-вече споделянето на информация, възможни са дълго укривани тайни или нечестни постъпки към вас да ви накарат да преосмислите действията си.

СТРЕЛЕЦ

Щастливият период за вас продължава. Късметът е на ваша страна, но все пак се налага да приложите лек прагматичен подход към случващото се с вас и с живота ви ако искате щастието да продължи. Успешен и активен период за личностите, занимаващи се с политика и обществена дейност. Лидерските ви умения се проявяват, имате подкрепата на вашите съмишленици и авторитети, но все пак не се възгордявайте и не предизвиквайте завист. Пазете гърба си! Отново фокусът е свързан с вашите приоритети и поддържане на финансова стабиност. Към вас идват нови идеи и предложения, свързани с инвестиции. Преди да вземете решение е необходимо да си набавите още информация и то най-вече от компетентни лица.КОЗИРОГ

Напрежението при вас продължава. До голяма степен промените, които се случват в живота ви, са активирани от личностната трансформация, която е необходимо да направите. За да разрешите конфликтите си, трябва да проумеете, че никой не ви е виновен. Процесите, които ви се случват, са пряко свързани с вас самите. Посоката, която ще изберете през тази седмица зависи от вас. Можете с лекота да разрешите служебен спор, конфликт или казус като внесете равновесие в целия процес. Ако искате да запазите позициите си ще се наложи да направите компромиси, а ако ситуацията е несправедлива към вас, бъдете решителни. Вашите интереси и тези на децата ви или близките ви се разминават, не си купувайте внимание или отношение към вас. Избягвайте необмислени харчове и финансови вложения.

ВОДОЛЕЙ

Силният период, в който се намирате продължава и през тази седмица. Посоката ви на движение зависи от вас самите. Можете да сбъднете мечтите си. Събитията от предходния месец внесоха промяна в посоката ви, свързана с вашите цели, проекти и планове за бъдещето. От вас сега се иска увереност, за да можете да осъществите това, което искате. Доверете се на вашето чувство за справедливост и чистота в намеренията. Активират се процеси от минал период, свързани с отговорности и решения относно вашето семейство, дом. Избягвайте пререкания с вашите шефове, търсете компромисни решения. Друг казус, който изисква вниманието ви е вашето финансово положение. През този месец съществуват рискове, и тук се налага да се погрижите за своите интереси, защото е възможно да пострадате от нелоялни партньори. Но има и добра новина - добронамерени хора, покровители ще ви бъдат опора, ще ви дават увереност да постигнете това, което искате.

РИБИ

Периодът за вас не е от най-леките, но ако се доверите на интуицията си, ще вземете важни решения и това ще ви помогне да се приспособите към промените. В силен период сте за обучения и нова информация, а усиленият информационнен поток ще ви помогне да вземете решения, свързани с вашите цели в бъдеще. До голяма степен те може да са свързани с чужбина и взаимодействия с чужденци, пътувания или продължаване на образование. Активно и до голяма степен се налага да преосмислите започнати взаимоотношения, дали ще ги задълбочавате и как ще ги продължите. Уреждане на финансови въпроси, наследства или взаимодействия с роднини изискват вашите решения. Вие ще се справите, тъй като повод за добро настроение е романтична връзка или моралната подкрепа от страна на вашия партньор.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ