„Оркестър без име“ се завръща

„Оркестър без име“ се завръща

„Оркестър без име“ се завръща

Един от най-любимите български филм за всички времена „Оркестър без име“ се завръща като най-големия мюзикъл, правен някога у нас, съобщава Moko Solution. Спектакълът "Оркестър без име – Мюзикълът", ще бъде поставен за първи път в зала „Арена Армеец“ на 1 ноември 2017 година. 

Един спектакъл „За любов, раздяла и още нещо… "Оркестър без име – Мюзикълът" ще покори публиката с впечатляващ, звезден актьорски състав, оригинални изпълнения на живо и декори, пресъздаващи до най-малък детайл сцените от вечната класика на великия Станислав Стратиев. Незабравимите образи ще бъдат пресъздадени под режисурата на Борис Радев и отново ще оживеят всички култови реплики – символ на цяла една епоха. 

Най-талантливите български артисти, певци и танцьори ще се превъплътят в легендарните герои на знаменития „Оркестър без име“. Още през следваща седмица ще бъде обявена и първата звезда на спектакъла. 

Билетите за спектакъла са вече в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цените на билетите са: от 30 до 70 лева.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ