Strategic Leadership Forum 2021 събра вдъхновяващи личности, които всеки ден променят света със своите решения

Strategic Leadership Forum 2021 събра вдъхновяващи личности, които всеки ден променят света със своите решения

Strategic Leadership Forum 2021 събра вдъхновяващи личности, които всеки ден променят света със своите решения

Шестото поред издание на традиционното годишно събитие Strategic Leadership Forum 2021, организирано от The Management Board се проведе на 7-ми декември, в Grand Hotel Millennium Sofia.

Strategic Leadership Forum 2021 се разгърна във формата на целодневната програма и приветства 17 лектора - изявени експерти на световно ниво в своята област. 

Целта на събитието е да даде ясна, практически-ориентирана рамка на бизнес света в България, както и в глобален мащаб, отбелязвайки най-значимите и горещи процеси, иновации, събития и тенденции за периода 2021-2022 г. Strategic Leadership Forum е създаден като холистично събитие, дискутиращо всички ключови казуси, пред които е изправен един висш ръководител от бизнеса света в ежедневието си, с цел да даде важно знание за взимането на ключови решения, вдъхновение от споделения опит и практически насоки за действие и устойчиво развитие.

В 5 тематични панела бяха разделени всички ключови аспекти, които управляват света на бизнеса: геополитика, икономика, наука и технологии, здраве и благополучие, лидерство и пътят на лидера, като всеки от тях беше разгледан в дълбочина и различна перспектива от 17 изключителни експерта. Гост-лектори в програмата бяха проф. Илия Гърков /Дънди Прешъс Металс/, Христо Попов /DRONAMICS/, доц. Валентин Вацев, проф. Иво Христов, Теодор Панайотов /COURSEDOT/ д-р Бисер Пукалски /клиника Reviv, военен лекар с над 15 мисии зад граница/, Николай Недялков /Tixi/, доц. Камен Козарев, както и много други.

След като през 2020 година, поради световните пандемични мерки, Форумът беше проведен в онлайн формат, тази година изданието на Strategic Leadership Forum се осъществи изцяло присъствено. Тази конференция, преди ексклузивна само за членовете на The Management Board, сега отвори врати и към по-широка публика, с цел да подкрепи и зареди със знание всички личности, намиращи се на високо и отговорно ниво в бизнеса.  The Management Board е организация, която обединява собственици и мениджъри на фирми, споделящи общи етични принципи за устойчиво развитие и отговорно управление, цели да издигне бизнес света на България на ново, глобално ниво. За това и уникалната добавена стойност, от която се възползваха тази година всички участници, беше шансът да се срещнат лично и осъществят пряк контакт с други изключителни и вдъхновяващи личности, които всеки ден променят света със своите решения. 

Датата за Strategic Leadership Forum 2022 е известна от сега - 6.12.2022 година. Като продължение на това единствено по рода си начинание, Анастас Гогов, основател и председател на организацията, споделя, че The Management Board вече се готви за пролетта на 2022, когато е планирано следващото тематично събитие, с надградена програма, още по-въздействащо и мащабно.

„Мениджър“ е медиен партньор на Strategic Leadership Forum 2021 година.


 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Какво можем да научим от сагата около Сам Алтман за лоялността на работно място
На днешната дата, 7 декември. Рождениците днес
"Пирогов" завежда колективен иск срещу министър Хинков, шефът на болницата поиска проверка от Прокуратурата
Цитат на деня
Времето: Валежите продължават, в масивите от Западна България ще се образува нова снежна покривка
Републиканците в Сената на САЩ блокираха нова финансова помощ за Украйна и Израел
Yum! Brands купува над 200 ресторанта на EG Group в Обединеното кралство и Ирландия
Терзиев: Крайният срок да имаме председател на Столичния общински съвет е 12 декември