3-те най-големи грешки на женените двойки, според известен бракоразводен адвокат

3-те най-големи грешки на женените двойки, според известен бракоразводен адвокат

3-те най-големи грешки на женените двойки, според известен бракоразводен адвокат

Елиът Поланд е известен бракоразводен адвокат в САЩ, който започва кариерата си през 1968 г.

В годините на разделяне на стотици неуспешни двойки, "той е виждал всичко", разказва Business Insider. От дребни караници между любовници, до крайни изблици на гняв от хора, на които им се иска никога да не са казвали "Да". 

Поланд е имал много работа в страната си, където средното равнище на разводите след бракове е 50%, по данни на Американската психологическа асоциация. На фона на всичките му впечатления, кои са били най-честите причини съпрузите да се развеждат? На този въпрос отговаря за Business Insider. Според него те са 3 и са следните: 

Липса на комуникация. Важно е да се изглаждат несъгласията на мига, чрез говорене между двамата партньори, без да остава в някой от тях доза огорчение, обида, яд. Поланд препоръчва на двойките да отделят време за разговори вечер, дори след труден работен ден. "Има една стара максима: "Никога не си лягайте ядосани един на друг" и мисля, че това е вярно", казва адвокатът.

Игнориране на "червените знаменца" или важните знаци. "Трябва да бъдете прилежни и да се уверявате, че връзката ви с партньора не залита накриво". Такива знаци може да бъдат внезапното необичайно поведение, промяна на пароли, получаване на обаждания в часове от нощта, внезапна смяна на целия гардероб. "Понякога, ако извънбрачната връзка бъде хваната навреме, можете да съхраните брака. Колкото по-дълго продължава тя, толкова по-трудно става", посочва Поланд. 

Избиране на погрешния партньор на първо място. "Много често хората избират някого заради грешните причини", казва Поланд. "Трябва да имате солидна основа във връзката, така че тя да може да продължи, кокато някой от другите фактори започне да ерозира", казва още той. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ