Финалистите в "Мениджър на годината 2023" за бизнеса и откривателството - Иванка Иванова, оперативен директор и член на Борда на директорите на „Орбико“

Най-престижният конкурс за висши мениджъри в България „Мениджър на годината“ за 16-а поредна година открои лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност. Името на победителя стана ясно на заключителната церемония, която се състоя на 3 ноември.

Кои качества и начин на мислене отвеждат претендентите за титлата в основната категория „Мениджър на годината” до финала изследваме и с видео поредицата, в която десетте Топ мениджъри на България отговарят на важни за бизнес сектора въпроси. Тази година финалистите споделят опит и визия за допирните точки между откривателството и бизнеса.

Представяме ви разговорите с всеки от финалната десетка в последователност по азбучен ред.

ИВАНКА ИВАНОВА, оперативен директор и член на Борда на директорите на „Орбико“ По образование тя е магистър по автоматика и роботика в ТУ – София. Работила е в различни сфери като търговия и логистика. Става част от екипа на „Орбико България“ през 2006 г. През 2020 г. заема позицията оперативен директор, член на Борда за България и Румъния. Надгражда своите професионални умения и управлява генерално всички процеси и сфери на бизнеса на „Орбико България“. „Орбико България“ е част от семейството на „Орбико Груп“. Един от водещите дистрибутори в Европа, който оперира в 20 страни на континента - от Балтийско до Черно море, и управляващ целия процес по доставките на пазара. Оперира на нашия пазар вече 20 години и предлага цялостни бизнес решения за продажби, логистични услуги, маркетинг и бранд мениджмънт в редица категории.

Какво споделя още г-жа Иванова за предизвикателствата и възможностите в бизнеса, може да разберете от статията тук.

*** Генерален спонсор на 16-oто издание на конкурса "Мениджър на годината" е A1

Основни спонсори са Fibank, Johnnie Walker.

Конкурсът за висши мениджърски постижения се осъществява с подкрепата на: BAT, Volkswagen.

Спонсор на категория "Най-добър нов бизнес" е photomate.

Спонсор на категория "Бизнес трансформация" е EOS.

Медийни партньори: bTV Media Group, БТА, БНТ, БНР, Dir.bg, Дарик радио, BulFoto.

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ