Ирина Маринова оглави творческа агенция Publicis Sofia

Ирина Маринова оглави творческа агенция Publicis Sofia

Ирина Маринова оглави творческа агенция Publicis Sofia

Ирина Маринова е новият управляващ директор на творческата агенция Publicis Sofia, част от най-голямата комуникационна група в България - Publicis One.

Ирина има над 12 години опит в сферата на комуникациите, развивайки стратегически международни и локални компании, и марки (неправителствени организиции, стартъпи, компании за ритейл, бързооборотни стоки и др.) През годините тя има водеща роля в няколко комуникационни компании, като е била част от екипите на Huts JWT, Publicis Dialog, Saatchi & Saatchi София. Преди да се завърне в редиците на Publicis One, Ирина отговаря за клиентското обслужване и стратегическото планиране в Ogilvy & Mather.

„Ирина е доказан професионалист и изключителен специалист в областта на стратегическото развитие на брандове. През годините тя натрупа ценен опит и се присъединява към нас с амбицията да спомогне за успешната трансформация на бизнесите на нашите клиенти“, коментира Николай Неделчев, изпълнителен директор на комуникационната група Publicis One.

„Завръщам се на едно добре познато място със задачата да създаваме комуникационни продукти, които добавят реална стойност, трансформират динамичната социална среда и най-важното - отговарят на дългосрочните стратегически и бизнес нужди на нашите партньори и клиенти“, споделя самата Ирина.

Тя има бакалавърска степен по „Културология“ и магистърска степен по „Журналистика“ от СУ „Св. Климент Охридски“, а през 2015 г. завършва и магистърска програма по информационен мениджмънт, специализация „Marketing intelligence“, в университета NOVA IMS в Лисабон.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ