Къде е публиката?

Къде е публиката?

Как да забележат съдържанието ви и да се отплатят усилията, които инвестирате в писане в блога на бранда ви? Може да е трудно да реализирате първите няколко споделяния, особено когато пряката ви аудитория е много малка.

Екипът на Quuu е събрал на едно място няколко бързи съвета. Основният начин да разширите аудиторията е да популяризирате публикациите си в социалните мрежи, като използвате специфично рекламно таргетиране, за да излъчите посланията си пред точната аудитория. SEO също е ключ към успеха, останалите са в инфографиката.

[[{"fid":"390268","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""},"link_text":false,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""}},"attributes":{"height":2000,"width":800,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

По материал на Social Media Today

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ