Saatchi & Saatchi София - на 35-то място в Европа в класацията на WARC

Saatchi & Saatchi София - на 35-то място в Европа в класацията на WARC

Saatchi & Saatchi София - на 35-то място в Европа в класацията на WARC

Saatchi & Saatchi София e на 35-то място в Европа в класацията на WARC - една от най-реномираните световни класации на рекламните агенции, която се формира на база стратегическа работа и ефективност на комуникацията.

Агенцията е единственият български представител в топ 50, а постижението и е най-доброто представяне на българска рекламна агенция за всички времена, посочват в съобщение нейни представители.

Saatchi София, част от Publicis One, е на второ място сред офисите на Saatchi, изпреварена единствено от Saatchi London.

Класацията може да бъде разгледана тук (задава се "EUROPE" в полето за регион).

Warc 100 е годишна класация, която оценява най-добрите кампании, агенции и марки на база на тяхното представяне във фестивали и конкурси за ефективност и стратегия от предходната година. Warc.com, организатор на Warc 100, е един от водещите издатели на проучвания, статистики и добри практики в маркетинга и рекламата.

Класацията е показател за творчество, което позволява на маркетолозите да сравняват представянето си. Всяка година се проследяват резултатите от над 80 конкурса за ефективност и стратегическо консултиране от цял свят. След това, следвайки стриктна методология се публикува класацията за най-добри кампании, агенции и марки за годината.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ