Здраве в чинията - подправките, които повишават имунитета

Джинджифилът има антимикробен имуностимулиращ ефект. Може да се ползва в рибни ястия, ястия с месо или да се приготвя като чай.Снимка: Shutterstock

Подправките се използват от хиляди години. Те не само подобряват вкуса на ястията, но и помагат на тялото ни в борбата с болестите, особено през зимата.

В студеното време е много важно да се грижим по-отговорно за здравето си и да включим в диетата си храни, които подпомагат имунната система на организма.

Подправките ще ви помогнат много по този въпрос.

Вижте повече във фотогалерията, която подбрахме за вас.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 септември до 5 октомври
Предлагат родителите на деца до 12 г. да имат право да работят дистанционно през лятото
Караджов за искания подкуп от шофьори на Роби Уилямс: Случаят е срам и позор
Джей Ди Ванс: Вървим към спиране на работата на федералното правителство
Перник и останалите населени места, захранвани от язовир "Студена", са без вода
От 8 октомври ще санкционират търговците, които вдигат цените необосновано
Мерц: Европа не е във война, но вече не е в мир с Русия
Тръмп и Нетаняху се договориха за план за прекратяване на войната в Газа, подкрепата на „Хамас“ е под въпрос