Здраве в чинията - подправките, които повишават имунитета

Джинджифилът има антимикробен имуностимулиращ ефект. Може да се ползва в рибни ястия, ястия с месо или да се приготвя като чай.Снимка: Shutterstock

Подправките се използват от хиляди години. Те не само подобряват вкуса на ястията, но и помагат на тялото ни в борбата с болестите, особено през зимата.

В студеното време е много важно да се грижим по-отговорно за здравето си и да включим в диетата си храни, които подпомагат имунната система на организма.

Подправките ще ви помогнат много по този въпрос.

Вижте повече във фотогалерията, която подбрахме за вас.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 17 декември. Имен ден празнуват Данaил, Данaилa, Даниeл, Даниeлa
Мерц: Според гаранциите, предоставени от САЩ на Украйна, бихме могли да отблъснем руските сили
Опасно орбитално разминаване между Starlink и китайски сателити
Глобалните застрахователни загуби от природни бедствия ще достигнат 107 милиарда долара през 2025 г.
Как да говорите с авторитет?
Ердоган с предупреждение към Украйна и Русия: Не нападайте цивилни кораби!
Още слънце ни очаква в сряда, в котловините ще има мъгли
Скрита климатична промяна може да е подтикнала епичните тихоокеански плавания преди 1000 години