Здраве в чинията - подправките, които повишават имунитета

Джинджифилът има антимикробен имуностимулиращ ефект. Може да се ползва в рибни ястия, ястия с месо или да се приготвя като чай.Снимка: Shutterstock

Подправките се използват от хиляди години. Те не само подобряват вкуса на ястията, но и помагат на тялото ни в борбата с болестите, особено през зимата.

В студеното време е много важно да се грижим по-отговорно за здравето си и да включим в диетата си храни, които подпомагат имунната система на организма.

Подправките ще ви помогнат много по този въпрос.

Вижте повече във фотогалерията, която подбрахме за вас.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Възможно е Зеленски да участва на срещата Тръмп-Путин, но останалата част от Европа е изключена
НАТО оборудва полски вятърен парк в Балтийско море със сензори и радари
Тръмп нареди да махнат от централни места в Белия дом портретите на Обама и Буш – баща и син
Медузи спряха работата на най-голямата атомна централа в Западна Европа
България вече съхранява слънчева енергия в батерии
Фалитите в Германия нарастват с най-бърз темп от октомври 2024 г.
Новата икономика: Кои страни в Европа предлагат най-добрата социална сигурност?
Усамотението – тайното оръжие на някои от най-интелигентните хора