Здраве в чинията - подправките, които повишават имунитета

Джинджифилът има антимикробен имуностимулиращ ефект. Може да се ползва в рибни ястия, ястия с месо или да се приготвя като чай.Снимка: Shutterstock

Подправките се използват от хиляди години. Те не само подобряват вкуса на ястията, но и помагат на тялото ни в борбата с болестите, особено през зимата.

В студеното време е много важно да се грижим по-отговорно за здравето си и да включим в диетата си храни, които подпомагат имунната система на организма.

Подправките ще ви помогнат много по този въпрос.

Вижте повече във фотогалерията, която подбрахме за вас.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Зеленски в извънредно обръщение: Украйна е изправена пред труден избор, но и най-твърдият метал се огъва
Изследване: Окото може да се „рестартира“ и да възстанови увреденото зрение
18+: Pornhub поиска от техногигантите механизъм за контрол на възрастта
На фокус следващите седем дни: Черен петък и нов бюджет
Холивудската звезда с два „Оскара“-а Кевин Спейси загуби дома си и изнася концерти по клубове
Восъчна фигура на принцеса Даяна се появи в музея Гревен
Как да се уверите, че другите ще запомнят казаното от вас?
Чатботът Grok на Мъск сравнява създателя си с Леонардо да Винчи, Нютон и Майк Тайсън