Шиниъд О'Конър трогна феновете с емоционално признание

"Аз съм една от милионите, милиони, милиони хора по света, които са точно като мен всъщност, но те не разполагат с ресурсите, които аз имам", сподели на 3-ти август в емоционално видео, публикувано във Facebook, ирландската певица Шиниъд О'Конър. Тя трогна феновете с признание, че животът й е труден психологически, като всеки ден се бори срещу себе си да не извърши самоубийство и се мести от мотел в мотел. О'Конър посочи, че край нея няма нито един близък човек и контактува единствено с психиатъра си.

"Психиатърът ми е най-милият човек на света и той казва, че аз съм неговият герой и това е единственото нещо, което ме държи жива в момента", споделя тя.

12-минутното видео е заснето в стая в мотел в Ню Джърси, посочи сп. Rolling Stone. Както и милиони други хора по света, Шиниъд страда от психическо заболяване. В първите години на това хилядолетие О'Конър беше диагностицирана с биполярно разстройство на личността.

Сега тя се чувства по-добре и няма склонност към самоубийство, не е самотна, посочи бележка, публикувана от Facebook страницата й. В бележката, която е без подпис, се казва "Здравейте всички, публикувам това по молба на Шиниъд, за да кажа на всички, които я обичат, че тя е в безопасност... Обградена е от любов и получава най-добрите грижи. Помоли това да бъде публикувано, за да знае, че не се тревожите за нея. Няма да отговарям на никакви въпроси, така че моля за разбиране". 

Съобщението е споделено след като хиляди фенове изразиха подкрепа и съчувствие. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ