Борисов с "фейсбук предизвикателство" за официална снимка с Тръмп

Борисов с фейсбук предизвикателство за официална снимка с Тръмп

Борисов с "фейсбук предизвикателство" за официална снимка с Тръмп

Премиерът Борисов пусна днес на профилната си страница във фейсбук официална снимка с американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания и отправи предизвикателство. "Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка :-) иначе, просто протокол на Белия дом :-), написа той.

Кадърът, озаглавен от българския премиер "в компанията на Donald J. Trump и Melania Trump." е традиционен елемент от приемите, давани от президента на САЩ за ръководителите на делегации, участващи в Общото събрание на ООН. Миналата година, аналогична снимка бе публикувана и на сайта на президенството с първото семейство на САЩ и българския президент Румен Радев и съпругата му от приема за ръководителите на делегациите на Общото събрание на ООН.

Тази година Борисов води нашата делегация, но поводът за закачката са множеството коментари в социалните мрежи за видеокадри и снимки, на които се вижда българският премиер в гръб да се ръкува с US-президента в хода на пленарна сесия. Повечето от тях критикуват, омаловажават и осмиват поздрава между Борисов и Тръмп.  

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ