Шеф на кабинета на Горанов временно поема Комисията по хазарта

Шеф на кабинета на Горанов временно поема Комисията по хазарта

Шеф на кабинета на Горанов временно поема Комисията по хазарта

Началникът на кабинета на министъра на финансите Владислав Горанов ще заеме временно длъжността председател на Държавната комисия по хазарта. Георги Йорданов е назначен от министъра на финансите Владислав Горанов от днес, 3 февруари 2020 г. и ще заема длъжността до намиране на титуляр, съобщиха от ресорното министерство.

Професионалната кариера на Георги Йорданов започва в Министерството на финансите през 1995 г., като инспектор в данъчната администрация и главен данъчен инспектор в Службата за предотвратяване и разкриване на данъчни нарушения. От 2000 г. до 2010 г. е заемал длъжностите директор на инспектората на Министерството на земеделието и храните и главен секретар на Националната служба за растителна защита. Продължава кариерата си като в инспектората на Министерството на финансите, а после оглавява инспектората на Министерството на околната среда и водите.

От финансовото ведомство съобщават, че се променя и състава на Държавната комисия по хазарта. За членове на комисията министърът на финансите назначи новите, определени от ръководителите на тези институции, лица. Това са Стоян Стоянов – главен секретар на Министерството на правосъдието, Паун Илчев – и.д. председател на Българския институт по метрология, Красимир Бояджиев – началник на отдел „Разследване на особени случаи“, дирекция „Контрол“ в централно управление на НАП и Емил Захариев – директор на специализирана дирекция в ДАНС.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ