Бързо развиваща се международна компания предлага интересни позиции и развитие

Бързо развиваща се международна компания предлага интересни позиции и развитие

Бързо развиваща се международна компания предлага интересни позиции и развитие

Добра бизнес среда, качествени кадри на пазара на труда - България продължава да е привлекателна за международни брандове, които навлизат и развиват дейността си у нас.

Сред тях е и Cocoon Medical, испанска компания, учредена през 2010 г., с основна дейност  разработка, производство и продажба на апаратура в областта на естетичната медицина, предлагаща своите продукти в над 60 държави в световен мащаб. Компанията е базирана в Барселона, като през 2016 г. разкрива  производствен център в София, който е първото дъщерно дружество на Cocoon Medical. Продуктите на Cocoon са сертифицирани от IMQ - сертифицираща организация в областта на естетичната медицина. В българското дружество Cocoon Medical International в момента работят 60 служители, като се предвижда увеличаване на екипа, на база планираното разширяване на производствено-логистичния център. В местното дружество се осъществява асемблиране и експорт на медицинска апаратура от висок клас до клиентите на компанията по цял свят. В бизнес плана си за следващите 3 години, Cocoon Medical залага увеличение на производствения капацитет и изграждане на  собствена производствено-логистична база от модерен тип, в която да се реализират на практика проектите, разработени в Центъра за изследване и развитие в Барселона.

[[{"fid":"336774","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":180,"width":417,"class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Cocoon Medical International се стреми да привлича опитни и високо квалифицирани специалисти в областта на електрониката, електротехниката, инжинеринга и логистиката, вярвайки, че мотивираният екип от професионалисти е водещият фактор и двигател за устойчив растеж на бизнеса. 

В Cocoon Medical International работят както опитни мениджъри и експерти, които са гръбнака на компанията, така и млади и амбициозни хора с хъс и желание за развитие.

В процеса на собственото си разрастване компанията предвижда привличане на нови служители и разкриване на вакантни позиции, част от които ще са свързани с развойна дейност, която директно ще подпомага Центъра за изследване и развитие в Барселона. В по-дългосрочен аспект съществуват планове за прехвърляне на функциите „Логистика” и „Обслужване на клиенти” – частично или изцяло в България,  както и за изграждане на Сервизен център в София.

[[{"fid":"336766","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":427,"width":640,"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ