Директор за един месец - опитайте!

Директор за един месец - опитайте!

Директор за един месец - опитайте!

Къде са бъдещите шефове, кои са те?  Ако мечтата ви е един ден на визитката ви да пише CEO, можете да опитате още сега една възможност за висок старт към високия пост с програмата „Главен изпълнителен директор за един месец“. Тя е част от инициативите на Фондация The Adecco Group и е насочена към младите хора и тяхната нужда от практически опит да изградят своята кариера.

“CEO for one month” дава шанс на бъдещи лидери да се запознаят с настоящите бизнес лидери от 47 държави в глобалната мрежа на Adecco и да влязат в ролята на главен изпълнителен директор, който в рамките на месец работи реално с истинските изпълнителни директори на компанията.

Желаещите трябва да кандидатстват като се представят накратко и изпратят своя автобиография на вече отворения сайт за регистрации. Кандидатстването във всяка държава става на национално ниво като на този етап, измежду всички получени автобиографии ще бъдат избрани 10 души.  Одобрените кандидати ще преминат през интервю и допълнително оценяване от Adecco Group в България, София. Позицията включва заплата, предназначена за подпомагане на образованието и/или професионалното развитие на успешния кандидат. Избраният ще получава насоки и професионални възможности, ставайки част от глобална мрежа на компанията.

Успешният кандидат ще бъде назначен за изпълнителен директор на България за срок от един месец, бидейки „дясната ръка“ на изпълнителния директор на Adecco Group за България и Гърция Константинос Милонас.

Десет, от всички талантливи кандидати на национално ниво, ще бъдат избрани да посетят лагер за обучения, за да тестват своите умения, свързани със сътрудничество и иновации. На последващ етап само един от всички „национални лидери за един месец“ ще бъде избран да работи заедно с главния изпълнителен директор на The Adecco Group Ален Дьохаз в Цюрих, Щвейцария.

„Нашата програма „Главен изпълнителен директор за един месец” – “CEO for One Month” е уникална възможност. Тя помага на младите хора да се развиват и да процъфтяват в кариерата си, да повишат своите самочувствие и позиция. Програмата им предоставя високоефективно учене, основано на същинска работа в една от компаниите от Fortune 500. Доказателство за силата на програмата е, че много от кандидатите се присъединяват към нас или нашите клиенти, като биват назначавани на работа за постоянно, след като програмата приключи.” каза изпълнителният директор на The Adecco Group Ален Дьохаз.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ